Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItajcie.

W moim E39 mam orygianlny moduł bluetooth. Działa bez zarzutu, wybiera numery, ksiażka tel działa, dzwonie i odbieram bez kłopotu. Problem polega na tym, że ja ledwo słyszę co do mnie mówią. Nie dość, że trzeszczy to jeszcze jest dość cicho. Telefon w Windows Phone 8.1.

Czy można jakoś zwiększyść głośność ?

Gdzie szukać przyczyny trzasków (czasem ich nie ma) ?

Opublikowano
Heh, u mnie jest tak ze ja nie slysze rozmowcy w glosnikach, reszta niby w porządku. Podobno w tym wszystkim udzial bierze tuner BM54, ale ile w tym prawdy to nie wiem. U mnie po za tym poprzedni wlasciciel wsadzil BM24 ze wzgledu na oszczednosci :evil: bo bm 54 mu sie wysypal.
Opublikowano

Mi się wysypał ale naprawiłem (koszt 60zł czy jakoś tak). Wczoraj odkryłem w menu serwisowym opcje TP Volume, która ma niby na to wpływ. Zobaczymy. Ciekaw jestem też, czy to zależy jakoś od modelu aparatu telefonicznego.

Heh, u mnie jest tak ze ja nie slysze rozmowcy w glosnikach, reszta niby w porządku. Podobno w tym wszystkim udzial bierze tuner BM54

Bierze na pewno, specjalnie lutowaliśmy jeden kabelek.

http://www.bimmernav.com/store/catalog/booster-amp-bluetooth-system-audio-booster-amp-p-86.html

Znalazłem coś takiego jeszce, ale to niby tlyko do starszych modeli.

• 2 tygodnie później...