Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Na ćwiarę i do 100 bardzo dobry czas. Miło zobaczyć 9 z przodu, ale patrząc na moc/masę myślałem że wynik będzie ciut lepszy. W zasadzie podobnie lub minimalnie szybciej jedzie od seryjnej m3 e92, ale już wolniej od m3 z małym + . Tak czy inaczej :cool2:
Opublikowano
Na ćwiarę i do 100 bardzo dobry czas. Miło zobaczyć 9 z przodu, ale patrząc na moc/masę myślałem że wynik będzie ciut lepszy. W zasadzie podobnie lub minimalnie szybciej jedzie od seryjnej m3 e92, ale już wolniej od m3 z małym + . Tak czy inaczej :cool2:

W moim aucie musze wymienić cooler bo puchnie seryjny to porażka myśle że wtedy jeszcze coś urwę na ciepłym asfalcie i rozgrzanych oponach 0-100 miałem 4.3 więc i ćwiartka powinna być lepsza :D

Opublikowano
Bardzo podoba mi sie ta dwojeczka.Wielki plus za porzadny plusik dodany w mocy silnika.Takie auta naprawde potrafia cieszyc :cool2:
Opublikowano
do F20 mi oferowali dwa rozmiary oryginalnych zimówek

17" 205

17" 225

225 miały na pewno inny wzór, a jeśli to są oryginalne 205 to mam gdzieś na kartce zapisane w szufladzie :P

Jeśli to jest 205, to jak wrażenia z trakcją przy ruszaniu po założeniu? :D

Jest lepiej niż na 245 na letnich oponach guma jest bardzo twarda przy temperaturach minusowych :cool2:

Opublikowano

Jezeli opony sa w rozmiarze 205/50/17 to wzór felgi to Y-Spoke 380.

Tez mi ją oferowali do f21, ale obawiałem sie przejścia z 245 na 205 i ostatecznie wziąłem felgę styling 381( rozmiar opon 225/45/17), chociaż wizualnie bardziej podobają mi sie te 380-tki.

Gratuluje autka i pięknych felg.

P.s. Jakiej firmy masz opony?

Opisz coś więcej o trakcji na tych gumach bo przy twojej mocy to moze być ciekawie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Arek super osiągi - gratuluje - wagner IC kosztuje około 3 tysiaki kupiłem do mojej 320i
Opublikowano
Jezeli opony sa w rozmiarze 205/50/17 to wzór felgi to Y-Spoke 380.

Tez mi ją oferowali do f21, ale obawiałem sie przejścia z 245 na 205 i ostatecznie wziąłem felgę styling 381( rozmiar opon 225/45/17), chociaż wizualnie bardziej podobają mi sie te 380-tki.

Gratuluje autka i pięknych felg.

P.s. Jakiej firmy masz opony?

Opisz coś więcej o trakcji na tych gumach bo przy twojej mocy to moze być ciekawie.

Opony to bridgestone pomimo dużo węższej i tak relatywnie dobrze trzymają wiadomo jak przycisnę pedał to zrywa przyczepność ale przy mrozie na letnich to nawet przy 100 na godzine zrywało

W sumie to też się obawiałem czy to nie za mało ale producent przewidział 205 a felga mi się podoba :D