Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Pomocy! jestem nowy na forum i prosze nie jechac po mnie jezeli umiescilem ten post w zlym miejscu... mam problem z odkreceniem srub przeciwkradziezowych w swoim aucie... auto kupilem dwa tygodnie temu w niemczech i nie mam adaptera do srub :/ przeszukalem caly bagaznik i nigdzie go nie ma :/auto stoi teraz na oponach letnich i musze zmienic na zimowki. gdzie sie udac z tym fantem bo gosc w wulkanizacji chcial mi wbijac torksy w te sruby badz dospawywac nakretke... :/ mam felgi 18stki styling 124 i oponami dunlop sport 01 i wolalbym zeby ich nie uszkodzono przy tak drastycznych srodkach jakie chce zastosowac... :/ z autem kupilem opony zimowe na felgach ronala i w bagazniku znalazlem dystanse i osobne sruby do nich ale nigdzie nie ma tego nieszczesnego adaptera :( gdzie mam z tym jechac i na jaka kwote sie przygotowac jezeli da sie ten adapter jakos zamowic???? z gory dzieki za info! Edytowane przez *cichy*
Opublikowano
Jezeli to oryginalne śruby zabezpieczajace BMW, to jedz do najblizszego ASO, powinni miec zestaw adapterow i dobrac taka, ktora pasuje. Zamowisz sobie tez odpowiedni adapter na miejscu.
Opublikowano
Poszukaj jeszcze w dokumentach czy nie masz oryginalnej kartki, która jest dołączana do śrub. Tam jest kod na podstawie, którego można zamówić adapter.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja zamontowałem normalne śruby w miejsce przeciwkradzieżowych.

Miałem już kilka niemiłych sytuacji z nimi.

• 3 miesiące temu...