Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem już wiele problemów z drzwiami w E39, ale w sumie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. U mnie sytuacja wyglądała mniej więcej tak:

Wróciłem z zakupoów, zamknąłem drzwi, zamknąłem auto z pilota i poszedłęm na chwile do domu. Wracam, otwieram z pilota, wszystkie zamki się odryglowują ale nie mogę otworzyć drzwi kierowcy :mad2: Nie da rady ani z zewnątrz ani z wewnątrz. Klamka chodziła lekko jakby drzwi były zaryglowane (tzn bardzo lekko, tak jak chodzi w drzwiach kiedy samochód jest zamknięty). Przewertowałem już połowę internetu, żeby dowiedzieć się jak otworzyć te nieszczęsne drzwi, już miałem plany zdejmowania tapicerki różnymi sposobami na zamkniętych drzwiach, ale odpuściłem i poszedłem spać bo już nie miałem siły do tego.

Następnego dnia rano idę do samochodu, żeby sprawdzić czy przemyślał swoje postępowanie. Otwieram auto z pilota, drzwi się odryglowują, otwieram drzwi kierowcy klamką jak gdyby nigdy nic. Nigdy wcześniej nie cieszyłem się tak, że udało mi się otworzyć drzwi :D Pytanie co w takim razie trzeba wymienić, żeby sytuacja się nie powtórzyła? Czy może być za to odpowiedzialny moduł komfortu? U mnie on nieco szwankuje, nie ustawia lusterek i foteli tak jakbym sobie tego życzył.

Z góry dzięki za pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy był w tym czasie mróz?
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!