Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie kierunkowskazów a mianowicie zastanawia mnie czy w E46 za pomocą DISA lub jakiegoś innego programu da się włączyć trzy mignięcia kierunkowskazu po przyciśnięciu manetki? Jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedż.
Opublikowano
Moja E 46 jest z lutego 2003 więc rozumiem że u mnie nie będzie takiej możliwości? Szkoda kurcze bo jestem przyzwyczajony do tej opcji ponieważ na codzień w pracy jeżdżę Ducato z tą funkcją a i żona w Fordzie C-MAXIE też to posiada i jak wsiadam do BMW to jakoś taki dziwnie mi się jedzie bez tego.
Opublikowano

Odsyłam, do tematu niżej tam masz dyskusje na ten temat plus ode mnie dopiero moduły LSZ od CI36 mają taką możliwość czyli bodajże od 2004 roku.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=206810

Opublikowano

Szukałem takiego modułu bo też mi strasznie zależało na kierunkowskazach autostradowych.

Powiem tak, myślę, że na tamtą chwilę sprawdziłem jakieś 90% modułów jakie były do kupienia i żaden nie pasował, był tylko jeden na ebay, ale za około 90 funtów, więc odpuściłem.