Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ja podpowiem,

po pierwsze nie z softem tylko z mapami

po drugie załatw pełną wersję np. ultraiso (np. na chomiku), tam otwierasz mapy.iso (jako przykład) i w otwartym programie usuwasz języki a następnie albo wypalasz albo zapisujesz na dysku (oryginalna wersja iso zostanie backup'owana)

Tylko taka edycja pozwoli odczytać płytę.

Opublikowano
Może ja podpowiem,

po pierwsze nie z softem tylko z mapami

po drugie załatw pełną wersję np. ultraiso (np. na chomiku), tam otwierasz mapy.iso (jako przykład) i w otwartym programie usuwasz języki a następnie albo wypalasz albo zapisujesz na dysku (oryginalna wersja iso zostanie backup'owana)

Tylko taka edycja pozwoli odczytać płytę.

dzięki, spróbujuję tak zrobić. Oczywiście chodizło o płyte z mapami (soft to było uogulnienie :) )

Opublikowano
Dobra robota :cool2:

Kiedy wersja DL ?? Bo jestem zainteresowany ,będę śledził temat

Wersja DL pojawiła się już dawno. Widocznie źle śledzisz temat ;-)

Opublikowano

marko, bo są dwie płyty. Jedna to europa zachodnia, druga wschodnia z Polską. Ściągasz normalnie a potem programem, np ImgBurn, ultraiso, magiciso wypalasz obraz płyty. Ważne!!!, z najniższą możliwą prędkością, u mnie 2x. Co do płyt, jest wiele teorii, mi działa byle jaka, nawet jakaś najtańsza z Tesco.

Wysłane z mojego H60-L04

Opublikowano
Co do płyt, jest wiele teorii, mi działa byle jaka, nawet jakaś najtańsza z Tesco.

Jak jest czytnik płyt (laser) zużyty, to nawet płyta z pyłu marsjańskiego nie pomoże ;) Wychodzi na to, że twój napęd jest w dobrej kondycji :)

Opublikowano
marko, bo są dwie płyty. Jedna to europa zachodnia, druga wschodnia z Polską. Ściągasz normalnie a potem programem, np ImgBurn, ultraiso, magiciso wypalasz obraz płyty. Ważne!!!, z najniższą możliwą prędkością, u mnie 2x. Co do płyt, jest wiele teorii, mi działa byle jaka, nawet jakaś najtańsza z Tesco.

Wysłane z mojego H60-L04

Dziękuję za info :) , jak by coś to się jeszcze odezwę na priv żeby nie zaśmiecać tematu

Opublikowano

Marko, pozwalam sobie skopiować post kolegi matimisztala z podobnego wątku, myślę że również może pomóc:

"Aby poprawnie nagrać należy:

1. Kupić dobrą płytkę DVD-R 4,7 GB lub 9 GB w kolorze niebieskim (kolor strony nagrywania)

2. Zainstalować na kompie UltraISO lub inny podobny.

3. Otworzyć obraz płyty w tym programie.

4. Wybrać opcję wypal obraz i wypalić.

Jak dalej nie czyta to spróbować na płycie innego producenta.

Soft w nawigacji musi być updatowany do wersji V32.

Musi działać, albo laser już kiepski"

Opublikowano

Laser mam nowy ,kupiłem w ASO :D , także od tej strony jest wszystko oki soft też mam najnowszy :cool2: ,

Zrobię tak jak piszesz , i powinno być ok

Dziękuje surfer30 za wszelkie porady

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam pytanko Panowie, czy będzie to u mnie działać jak ściągne którąś wersje (SL lub DL) i wypale na DVD, mam navi profesional?
http://i.imgur.com/tGODlbr.jpg