Skocz do zawartości

e46 licznik dzienny przejechanych km (problem?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam mały problem , dzisiaj wyzerowalem licznik dzienny przejechanych km i po dzisiejszej jeździe po moim 'mieście' pokazuje mi niby ze przejechalem juz 25km.. dziwne ze jeździłem malo i wiem mniej więcej jakie to były odcinki. jest to możliwe ze pokazuje/liczy za duzo? cos jest nie tak ? ktos juz mial podobna sytuacje lub coś? (Bmw e46 318i 1999r) . (zbytnio się na tym nie znam dlatego pytam).
Opublikowano

Stasiu, odpal, postaw pod domem i zobacz czy bedzie Ci liczyl postoj. Potem taka darmowa tasma z Ikei odmierz odleglosc 2km, przejedz i zobacz, czy pokaze 2km.

Jesli tak, to wszystko jest w porzadku! Jesli nie, to znaczy, ze znowu zalozyles 13-stki od 126p przez pomylke, na zime.

Opublikowano
witam, mam mały problem , dzisiaj wyzerowalem licznik dzienny przejechanych km i po dzisiejszej jeździe po moim 'mieście' pokazuje mi niby ze przejechalem juz 25km.. dziwne ze jeździłem malo i wiem mniej więcej jakie to były odcinki. jest to możliwe ze pokazuje/liczy za duzo? cos jest nie tak ? ktos juz mial podobna sytuacje lub coś? (Bmw e46 318i 1999r) . (zbytnio się na tym nie znam dlatego pytam).

Wcześniej ktoś cofnął licznik teraz musi nadrobić stracony czas i zap..dala x2