Skocz do zawartości

Wymieniony Sterownik i Swiece sprawdzone e46 1.8d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam e46 1.8d 116 konny po lifcie :) Ostatnio sprawdzałem na kompie swiece żarowe i wywaliło blędy więc świece były odkręcane i sprawdzane i się w parę sekund ładnie robiły czerwone, więc wymieniłem sterownik i teraz mam problem bo czasami autko odpali od strzała :) przy -4 np , a czasami pomęczy się z 3 sekundy :/w czym może byc problem? Trzeba usunac blad swiec zarowych , odpiac akumulator i podpiac? Czy co ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak nie wiesz co się dzieje, to skasuj błędy i popatrz czy pojawią się ponownie. Z tą podsufitką to u mnie nie zauważyłem. A świece i sterownik sprawne. Zero błędów.
Opublikowano
Bledy pokasowane , poczekam pare dni i podjade z nowu :) , ale chyba wadliwy cos ten sterownik od swiec zarowych co kupilem bo raz odpali od kopa nie kopci nie faluja obroty a raz ciezko odpala , chodzi jak traktor , kopci i faluja obroty
Opublikowano
No własnie on jest nowy niedawno kupiłem go za 250 złoty z Beru jakieś 2-3 tygodnie temu :) Stary dałem 2 dni temu do naprawy wczoraj odebrałem polutował wszystko , więc jak będę robił w tym tygodniu z autkiem to dam , żeby mi wymienił z powrotem na stary sterownik, oby to było to...