Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie panocki i panie, kupilem sobie taky sprytny gadzet przejsciwke z aux minijack na usb, podlaczylem pendrive i i i i [BAD] :evil:, nie dziala. Moje pytanie czy jest w ogole opcja zeby to zadzialalo czy moje wejscie aux jest cos nie tego ? obrazek po wlozeniu kabla i wlaczeniu trybu aux

http://zapodaj.net/30fbdb212d2d2.jpg.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Daj linka do urządzenia które kopiłeś. Ma ono osobne zasilanie? bo z auxa nie pociągniesz zasilania do pendriva...
Opublikowano

Przeciez to nie ma prawa dzialac.

Musisz miec urzadzenie zmieniajace sygnal cyfrowy na analogowy.

Kup sobie najtanszy odtwarzacz MP3 za 15 zl na alledrogo z wyjsciem minijack i podepnij gdzie trzeba.

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokładnie, potrzeba urządzenie które ci puści muzykę z tego twojego pendriva :) najlepiej kup tani mp3
Opublikowano

Nie "podpiąć pod to pendrive" (jak to sobie wyobrażasz? :shock: ), zamiast pendrive.

Niemniej - dajcie spokój, jakość dźwięku z tego typu urządzeń za 14 zł będzie TRAGICZNA :mad2: (shitowe przetworniki cyfrowo-analogowe tego larka będą podawać dźwięk na wejście AUX) Nie mówiąc już o wygodzie obsługi w czasie jazdy..

PS - Nie możesz po prostu podpiąć kablem AUX np telefonu?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

masz tylko aux w podłokietniku - ja też miałem - i poszukałem

http://allegro.pl/ak261-odbiornik-adapter-bluetooth-do-radia-music-i5055274329.html

polecam

ps.jedyny minus to oprócz kabla mini usb - mini jack ... musimy mieć stałe ładowanie --- sposób = kupiłem ładowarkę samochodową usb - (12zł JULA) mieści się w podłokietniku i nic nie widać .. wsiadam i mam audio z telefonu ...jak ktoś dzwoni przełancza się na zestaw glośnomówiący (slychac w glosnikach, ale należy zapewnic bliską odległość telefonu od żródła dzwieku , czyli od Ciebie ;)) )

ja tez jestem leniem i nie lubie kabli w aucie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

temat AUX widzę wiecznie żywy :)

urządzenia polecanego przez Barthezza nie polecam, bo to tylko a2dp i za tę cenę będzie jak z larkiem - tragiczne przetworniki. Niemiej chwali się, że kolega nie lubi kabli :clap:

Opublikowano

Ok ok, a korzystajac z sytuacji - istnieje jakies urzadzenie ktore pozwoli na streamowanie bluetooth muzyki poprzez owe gniazdo w dobrej jakosci? Wiem ze takie urzadzenia istnieja, lecz czytalem, ze jakos muzyki pozostawia wiele do zyczenia..

Ok, widze juz temat o AUX i Harman Kardon wydaje sie byc rozsadna propozycja :) dzieki