Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Kolega wyszukuje stare tematy i pisze w nich co mu do głowy wpadnie, takie mam wrażenie.

Niestety, też mi się tak wydaje. :roll:

Od środy do dzisiaj (na razie) napisał 88 postów. :duh:

Trzeba "mieć zdrowie". :mad2:

Edytowane przez -siwy-

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Kolega wyszukuje stare tematy i pisze w nich co mu do głowy wpadnie, takie mam wrażenie.

Niestety, też mi się tak wydaje. :roll:

Od środy do dzisiaj napisał 81 postów.

Trzeba "mieć zdrowie".

potwierdzam :duh:

:roll:

Opublikowano
Może poprostu sie boij zaraz napisze do niego na PW

no pewnie sie boi ale posty nabija dalej ale powiem szczerze ze jeden post lepszy od drugiego... :lol:

moje modele
Opublikowano
Ale teraz przeglądam forum i patrze na dziale MECHANIKA coś sie nie udziela widac ze chłopak ze sie nie zna :mrgreen: tylko głupoty wypisuje na innych działach niech SZANOWNY ADMIN cos postanowi
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano

czlowieku po co piszesz w poscie "bmw za 10k pln" "yhm zgadzam sie z toba,napewno cos znajdziesz".

co to wnosi do tematu?

albo w ogloszeniu "luban?" po co takie rzeczy piszesz?

Opublikowano
nie napisalem ze zgadzam sie tylko ze rozumiem ze chlopak nie moze wyruchac wiecej pieniedzy na 318is i ze napewno za te 10 000 znajdzie cos co bedzie go zadawalac... a jesli chodzi o ten drugi post to pytalem tylko czy gosc jest z Lubania bo mam tam znajomych a takie blachy wozil ze soba.. czegos jeszcze nie rozumiesz ?
Bayerische Motoren Werke !
Opublikowano

Teraz to już "okrągłe" 90 postów od środy do dzisiaj. :duh:

Niestety co niektórzy forumowicze nie pozostają dłużni i "podpinaja się" pod te stare topici. :duh:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Zobaczcie kiedy dostał ode mnie i od KORNELIA lisciki na PW odrazu znalazł ten temat :mrgreen:

heheh widocznie nie "zauwazyl" ale teraz pisze jak narwany i sie nawet tlumaczy niewiadomo po co skoro i tak juz sobie skopal reputacje i jego slowo nie ma tu juz najmniejszego znaczenia :lol:

moje modele
Opublikowano
a co w tym zlego ? urazilem kogos ? niech mi wreszcie ktos pokaze gdzie pisalem glupoty !
Opublikowano

Oj nie zlosc sie jak dzieciak tylko przeanalizuj swoje posty - jednozdaniowe, nic nie wnoszące, pisane tylko po to zeby zaistniec na forum. Nie wiem po co tak pisac, widzisz ja od 2 lat jestem codziennie tutaj, udzielam sie aktywnie, pomagam, sprzedalem tu juz chyba z 10 aut, a gdybym pisal codziennie tyle postów co Ty to mialbym ich juz pewnie z 10tys, a nie 300. Po prostu staram sie pisac na temat i w sprawach o których mam pojęcie, jeśli ktos zalozy post ze spalaniem BMW 2002 z lat 70tych to sie nie udziele, bo nie mam o tym pojecia, a Ty napiszesz : oj nie wiem, ale na pewno duzo...

To nie ma sensu, nie o to chodzi na forach a innych to denerwuje, na takim np. streetracing.pl mialbys juz zakaz pisania. Nie obrazaj sie, tylko zapraszamy do rzeczowej dyskusji na tematy w których mozesz słuzyc kompetentną radą, a wszystko bedzie OK. Mam nadzieje ze Twoja wiedza przyda mi sie w przyszlosci. Pozdrawiam.

Opublikowano
szanuje Cie el Presidente, ale duzo tutaj jest takich ludzi jak Dixi ktorzy maja konkretnie nasrane w glowie..
Opublikowano
szanuje Cie el Presidente, ale duzo tutaj jest takich ludzi jak Dixi ktorzy maja konkretnie nasrane w glowie..

co ty znowu chcesz???? teraz tp z lekka przesadzasz moim zdaniem kompletnie sie nie nadajesz tutaj!!!

i tak wogole kto tu ma nasrane ???

o mnie nie pisza tylko o tobie ze jestes dzecinny i ze glupoty piszesz :duh:

moje modele
Opublikowano

Dorozca zauważył. :8)

BMW850, forumowicze mają rację (najlepiej to chyba podsumował el Presidente). Ostrzeżenie dostajesz przede wszystkim za temat "DIXI Burak" (już usunięty) i brzydkie wyrazy. Ten wątek też zamykam. :twisted:

(Dopisane o godz. 23.40)

Moje ostrzeżenie dane na priv BMW850 nie poskutkowało ("Daję ci kwadrans czasu na uspokojenie się i zmianę nicka na poprzedni. Jeżeli będziesz dalej śmiecić forum, to po 15 minutach, czyli o godz. 23.20, zostaniesz zbanowany").

Dlatego ostatecznie BMW850 zarobił bana.

Za multplikowanie tematu "DIXI Burak" na forum i zmianę nicka na obrażający naszego forumowicza. Posprzątaniem tego bajzelku zajmiemy się jutro :twisted:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

• Moderatorzy
Opublikowano
Dlatego ostatecznie BMW850 zarobił bana.

Za multplikowanie tematu "DIXI Burak" na forum i zmianę nicka na obrażający naszego forumowicza. Posprzątaniem tego bajzelku zajmiemy się jutro :twisted:

Nick został przywrócony poprzedni. Ale ban zostaje.

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.