Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Jestem świeżym użytkownikiem forum i mam dylemat przy wyborze auta.

Co myślicie o tej E91?

http://allegro.pl/bmw-320d-163km-m-pakiet-skora-xenon-navi-serwis-i4803300753.html

Typschlüssel: VU31

Katalysator: mit

Sichtschutz: nein

Lenkung: links

Getriebe: keine Angabe

Baureihe: E91

Ausführung: Europa

Bezeichnung: 320d M47N2

Motor: M47N2

Karosserie: touring

Produktionsjahr: 12/2006

Werk: München

Opublikowano

klasyczny wałek handlarza na roczniku data produkcji/1 rejestracji

jest skóra,jest Mpak,jest niska cena- na pewno ktos sie skusi :D

Opublikowano

A tam od razu wałek, przecież to tylko miesiąc, zresztą krzyżaki też podają datę pierwszej rej.

Auto dobrze utrzymane, jest to ten sam sprzedający z Lubina co ta E46 jak i wiele innych wcześniej.

Naliczyłem mu już 6 kont na allegro :mrgreen: Z tego co zauważyłem ściąga tylko BMW.

Poproś o skan /foto ks. serwisowej i dzwoń/pisz do aso z pieczątki po historię serw, jak będzie ok to do aso w Lubinie na przetrzepanie.

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Zapytaj czemu wymieniał pas przedni? Rejestracja przednia połamana, a zderzak cały:)
Opublikowano
Fajna, ale strasznie zniszczona. Ciekawe ile było rozbite i jak. Nerki wymieniane bo te tylko wstawiali dla 3.0L (chyba?). Za duzo plaku przy picowaniu, i czy ci handlarze nie potrafią zrozumieć, że skóra która się świeci jest po prostu brudna? Bagażnik strasznie zjechany. Bez oględzin w ASO BMW nie myslałbym o tym aucie :) Pozdrawiam :D
Opublikowano

Auto miało uszkodzony prawy przedni bok, poza tym wygląda, że jest ok.

"Witam. Blotnik maska i zderzak lampa wymienione. Fartuchy, podluznice absolutnie nic nie tkniete. Tylko zostaly zalonowe i polakierowane elementy. Zawieszenie bez uszkodzen"

Ostatni potwierdzony przebieg 156 000 km z datą 2012/07/02 (informacje z ASO)

Opublikowano

spytaj się go czemu ma zaznaczone "bezwypadkowe" - to już jest zwykłe oszustwo

a nie, sorry = KOLIZJA to nie wypadek przecież, przecież jak nikt nie zginie to jest kolizja :mrgreen:

Opublikowano
trochę dziwne to uszkodzenie... widać wyrwany narożnik, pogięty a w zasadzie odprostowany już błotnik a koło nówka sztuka nawet bez ryski? nie dostało? przecież w takich uderzeniach to koło najczęściej przyjmuje strzała. no ale może akurat tutaj jest tak jak pisze sprzedający :think:
Opublikowano
Czy w E9X były naklejki od zenona na pasie przednim? Bo z tego co wiem były na lampach. Przed dzwonem nie miał naklejek na pasie przednim, to po co mu teraz podwójne...
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Czy w E9X były naklejki od zenona na pasie przednim? Bo z tego co wiem były na lampach. Przed dzwonem nie miał naklejek na pasie przednim, to po co mu teraz podwójne...

A możesz jaśniej, bo nie wiem dokładnie o co Ci chodzi :)

Opublikowano
Naklejki od xenona - informujące o dużym napięciu, w e9x są na lapmach, na pasie przednim są w e46

Dlatego mówiłem, że pas wymieniony:)

W e9x naklejki na pasie były także po lifcie, a w e92,e93 zawsze są na pasie