Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przebrniecie przez 45 stron poprzedniego tematu nie należy do najprostrzych- poza tym - brak mi konkretów.

dajcie konkretne opisy swoich klocków i tarcz- producent- plus-minus,( zapylenie ,piski ,wytrzymałość)

ew uszkodzenia.

.Zaczne od siebie-

org BMW-niezłe- choć pylą, mogłyby lepiej hamować....

ATE- tarcza + klocek- podobnie- choć przy dłuższym hamowaniu głośne pylą

ATE tarcza + klocki ceramic- podobnie- ale felga czysta

teraz planuje klocki hawk performance+ tarcza DBA T12

-wgsprzedawcy najlepsza opcja- może ktoś to próbował??

Opublikowano
Ciśnij dalej a kupisz cały zestaw performance i będziesz dopiero zadowolony bo wydasz kupę kasy co jest usprawdliwieniem Twoich możliwości :lol:
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano

Miałem Zimermanny były ok + klocki Zimermann - zestaw ok godny poilecenia

Potem w E46 Brembo + klocki Textar - pokrzywiły sie w tydzień...

Teraz mam od 2 miesięcy ATE + klocki ATE i póki co zestaw bardzo dobre hamuje tak strasznie nie pyli... - moge polecic.

Opublikowano

panowie- mamy max 15 producentów - dajcie jakieś info

co do performance- lub brembo 4- tłokowych- z tego co słyszałem to i przewody trzeba wymienić

Opublikowano

Na początku miałem tarcze ATE + kloce ATE... dawały radę, ale nie przy moim dynamicznym

sposobie poruszania się...następnie tarcze Zimmermann Sport Dark wiercone + kloce ATE Ceramic,

co dużo bardziej daje rade + pylenie mimo dziurawych tarcz...mniejsze...jednak i te okazują

się nie spełniać moich oczekiwać...myślę teraz nad zestawem Performance...podobno w Betach

dysponujących dużo większą mocą tj. >300KM, sprawdzają się wybornie, tylko cena... :duh:

Jeśli myślisz o BREMBO...to już trzeba wybulić...dosłownie :mad2:

Alternatywą może być zestaw KSport Procomp...np.8 tłoczkowy...made in USA,ale tani też nie jest :8)

Back to the roots...