Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie przed swietami chce kupic koncowke i zamontowac ,kupie raczej ultera, tylko chodzi mi czy pojedyncza o srednicy10 mm czy 2razy po5mm .wiem ze dam okragla i ze trzeba bedzie lekko dociac zderzak, mysle czy dalo by wsadzic 2razy8mm badz 2razy10mm i to by mi pasowalo ale czy 2razy10 sie zmiesci . co doradzicie? moze jakies fotki macie? drugra sprawa to zmiana radia chce cos z duzym ekranem takim jak fabryczne navi zeby pasowalo idealnie. mozecie cos polecic? sory za literowke ale pisze z tableta
Opublikowano
Na tłumiku środkowym i katalizatorze nie będzie efektów akustycznych ani żadnych poza wizualnymi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cieniutkie te końcówki chcesz 2x5mm, 2x8mm, 2x10mm :mrgreen: jeśli jednak miałeś na myśli cm to 2x100mm to przesada :shock:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

przy 2.0 w m paku masz pojedyncze wyciecie ale jest linia w dokładce jak ciąć na dwururkę, zanim coś bedziesz wycinał dobrze wykonaj pomiary itp ;)

koniecznie daj zdj jak wyszlo :cool2:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Jak piszesz z tableta to sprawa radia rozwiazana. Tablet moim zdaniem swietnie sie nadaje jako centrum multimedialne w samochodzie. Szukajac wypasionego radia natrafilem na radio 2din z androidem. Alternatywa jest tablet z modemem i najlepiej karta lte w srodku. Youtuby itp, swietna sprawa, pozostalo mi jeszcze dorzeźbic jakas pozadna ramke, narazie jade na uchwycie na srodku konsoli na wysokosci kratek. Wyszlo o wiele taniej niz takie radio 2din, nie mowiac juz o oryginalnych niefunkcjonalnych przestarzalych navi bmw.
Opublikowano

zdjecia napewno beda na forum. ale czy da rade zalzyc podwojna okrogla koncowke o srednicy 100mm . nie chce zrobic diskoo polo z ta koncowka i dlatego pytam czy si zmiesci i czu nadetne zderzak tak by nie wygladalo to obciachowo. widzialem w330i mpak to byly 2po50mm ale jakos mi sie nie widzialo to takie cienkie te trabki:-) i lekko tylko byl nadcieny zderzak z prawej strony pewnie ori ciete. a tak by mysle ze na 2razy100mm bedzi wiedzej ciecia i nie wiem czy ladnie to wyjdzie

tu znalaylem cos chyba 2razy po 100mm co myslicie o tym nie za duze