Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak w temacie, klikajac na ikone CD wogole nic sie nie wlacza, radio dziala bez zarzutow. Moglby mi ktos pomoc? Z gory dziekuje za podpowiedzi.
Opublikowano
Sprawdz czy plyta nie jest porysowana i czy napewno napęd CD czyta. Moze wkładasz mp3 a nie jest odkodowane . Nie napisałeś jaka navi
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
Tomek dzieki za odpowiedz, moje e60 2003rok ma mala navi. wrzuce dzis plyte z muzyka w formacie audio zeby sprawdzic czy faktycznie wina lezy w formacie. Ale tak jak pisalem klikajac kursorem na CD wogole sie nic nie dzieje, jedynie widac ze ta ikona od CD jest naciskana. Myslisz ze jak format jest niewlasciwy to Cd wogole sie nie zalacza? I jak moglbym sprawdzic czy napęd czyta plyte? Plyty nie sa porysowane.
Opublikowano
Włóż Orginalna płytę CD nie nagrywana. Ikona CD robi sie biala jesli wczyta płytę.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
mam podobnie tylko raz odczyta raz nie plyta org. oczywiscie i dalej nie dziala to co to bedzie i druga rzecz czy moge w zwyklym radiu cos zrobic zeby mp3 czytalo