Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może gdzie umiejscowione są anteny w sedanie po lifcie z 2002r ?

Chodzi mi o antenę radiową, gdzie ona się znajduje i ewentualnie którędy idzie kabelek od niej, oraz gdzie jest zamontowana antena GPS ?

Opublikowano

Przecież wszystkie grzeją, więc chyba nie może tam być anteny ?

Wiem, że jest różnica pomiędzy umiejscowieniem anteny radiowej w sedanie i kombi, ma ktos jakieś pewne informacje na temat sedana ?

A gdzie znajduje się antena GPS ?

Opublikowano

A konkretniej gdzie w tym słupku jak się do tej anteny dostać ?

Bo jest problem z antena u mnie, raz odbiera wszystkie fale, raz w ogole

Opublikowano

A gdzie znajduje się antena GPS ?

U mnie były dwie anteny pod tylnym zderzakiem , jedna po lewej druga po prawej stronie .

To raczej ty czytaj co się pisze, napisałem czy ktoś wie gdzie jest w sedanie, gdybyś podał typ nadwozia to może bym coś z tego wiedział.

Czyli do radiowej da się dostać normalnie przez lampkę i jest na wysokości lampki ? A wiecie którędy leci kabelek od anteny do radia ?

Opublikowano

Niektórzy piszą, że w kombi jest coś tam coś tam, więc skoro nie piszesz, że sedan to ja sie nie domyślę o jaki typ nadwozia Ci chodzi.

Realoem pokazuje co innego niż mówisz chyba, że coś zle rozumuje,

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AS71&mospid=47635&btnr=65_0492&hg=65&fg=50

Jest element antena GPS tylko gdzie ona jest zamontowana ? Nie kojarze tych elementów w ogole z samochodu, moze ktos wie gdzie to jest ?