Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukałem podobnego postu na forum , ale niestety nic nie znalazłem , problem polega na uciążliwym spadaniu przewodów przelewowych z wtryskiwaczy.

Ponoć nie ma tam ciśnienia , wymieniłem na nowe pierw 4mm , teraz 3,2m nic nie pomogło.

Pierwszy spadał cały czas od sterującego teraz już, z którego tylko może , podpinam ponownie , przejadę ok , 10km już czuć paliwo , odepnięty przewód i widać okiem jak płynie paliwo wokół wtrysków.

W czym może być problem ?

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam.

Miałem podobnie, jak fachmany w "renomowanym" warsztacie, zakładając kolektor ssący,

przycisneli przewód główny powrotu paliwa, podejrzewam ,że u Ciebie może być podobnie ..

albo zagięty albo zapchany..

pzdr

Opublikowano
Czy mógłbyś mi pokazać jak on wygląda ,czy jest kilka przewodów pod kolektorem , zobaczymy co ukaże się moim oczom, dzisiaj jeżdzę na wpiętych ale i tak paliwo znowu zbiera się wokół wtrysków , nie mam pojęcia , wtryski przykręcona , czy odma wnosi coś do tematu ?