Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście ,że ja też.

BARDZO DZIĘKUJĘ.

Wiem ,że to głupie,ale ja chcę aby działało wszystko jest telefon to niech działa.

A co do tego modułu uniwersalnego .... jeśli sam podłączyłem dvbt ,to myślę ,że i z tym sobie też poradzę.

ZAFI BARDZO DZIĘKUJĘ. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ZAFI BARDZO DZIĘKUJĘ. :cool2:

Prosze bardzo , chetnie pomagam .... ale w tym przypadku to slepa uliczka .....

A co do tego modułu uniwersalnego .... jeśli sam podłączyłem dvbt ,to myślę ,że i z tym sobie też poradzę.

.... poczytaj na ten temat . Jak trzeba bedzie potlumachyc .... to chetnie pomoge ! :cool2:

Pozdrawiam Andrzej
Opublikowano

Witam ,nie wychodzi mi to wymeldowanie ,i meldowanie telefonu.

Pojadę do serwisu bmw przekonam się ,czy oni wiedzą takie rzeczy...czy mi to uruchomią.....,kurde w ML-u miałem podobnie ale zakupiłem słuchawkę kupiłem kartę i bez niczego działało... Musi działać telefon i koniec.

Bluetooth też zamontuję.

Pozdrawiam ,już o nic nie pytam. :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Czołem całemu gronu fanom marki BMW.

Mam problem z zamelinowaniem słuchawki BIT II bezprzewodowej po tym jak wymieniłem w niej baterie, dodam że przed wymianą baterii słuchawka działała normalnie, czyli łączyła się z bazą. Oczywiście słuchawka została wymeldowana przeze mnie przed ponownym zameldowaniem. Opiszę co robiłem zgodnie z instrukcją którą można znaleźć w necie:

Wymeldowanie słuchawki:

-Słuchawka wyłączona.

-Przyciski 1, 4 ,7 równocześnie wcisnąć i trzymać dodatkowo trzymając te przyciski włączyć słuchawkę.

-Service Menu pojawia się na wyświetlaczu i wtedy wbijam kombinację cyfr 78728.

-Słuchawka wchodzi do menu serwisowego, szukam opcji wymeldowanie i wymeldowuję słuchawkę po czym ją wyłączam.

Teraz meldowanie:

Zapłon na "0" przełącznik w podstawce słuchawki ( bazie) na "1"

Przekręcam kluczyk na pozycję "1" (gra radio) i liczę 15s tyle czekamy (używam do tego stopera).

Następnie włączam zapłon pozycja kluczyka"2" na czas 8s i w czasie tych 8 sekund przełączam w podstawce (bazie) przełącznik z "1" na "0" i znowu na "1" na czas 2s

Kiedy skończę liczyć do 8 cofam kluczyk z zapłonu "2" na pozycję "1" włączam słuchawkę i w słuchawce wklepuje kod "0000" to nie jest PIN bo karta sim nie posiada PIN-u.

No i za cholerę nie mogę się zameldować. Dodam że auto to BMW E38 z roku 2001 czyli polift

Jeszcze jedno w programie INPA widziałem że w opcjach: System komunikacji \ telefon \ meldowanie ale wciskam to i nic się nie dzieje. Czy może ktoś wie jak zameldować tą słuchawkę za pomocą programu INPA ? Jak w ogóle zameldować ta słuchawkę. Będę wdzięczny za każdą pomoc i sugestie bo normalnie już nie daję z tym rady :mad2:

Pozdrawiam ...

Cała Polska w cieniu Śląska :)
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam a ja mam inne pytanie u mnie wszystko działa w sensie znajduje baze i caly czas mam na wyświetlaczu please insert you card , karta wkładana roznych operatorow itp. nie widzi zadnej karty czyzby już te nowe karty nie były kompatybilne z tym telefonem ? :)