Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest ktoś z okolic Lubania aby móc mi z tym fantem pomóc ?? Potrzebowałbym kogoś kto ma dobre pojęcie o tym aby później nie było problemów ;) Sam mniej więcej wiem jak dokonać takiego zabiegu ale nie pogardziłbym pomocą kogoś kto się na tym zna dużo lepiej niż ja :D Dawcę już mam brakuje mi jedynie chłodnicy, koło wentylatora najlepiej z 2,5TD oraz wszystkich płynów ale to wiadomo na ostatnią chwilę można nabyć. Swap ma się odbyć na compakcie :)

Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
Opublikowano
Taki mam zamiar ;) Trochę serca i kasy już w nią włożyłem więc postanowiłem, że nie sprzedam i będzie to auto do pracy przy nim a nowa bemka będzie ale tylko do jazdy a nie do dłubania :) Do compiego leci już tylna zawiecha z IS razem z dyfrem itp. jak ogarnę zawiechę przez zimę to na wiosnę leci motor tylko do tego właśnie przydałaby się pomoc ;) Jak wszystko ogarnę to pewnie wezmę się za ogarnięcie galerii :D
Opublikowano
W zasadzie podejdzie bez problemu i nie ma to większego znaczenia jak np. przy chłodnicy :) Oczywiście chodziło mi o TI przecież to compact :D