Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie czy pojawiła wam się tak sytuacja że zaczął skakać monitor lub się rozmazywać podczas jazdy ...sam nie wiem jak to dokładnie nazwać mowa o bmw e65 rok 2002 mam podzielony ekran naigacji i sytuacja dotyczy tylko prawej strony...dzięki za odpowiedzi
Opublikowano

Witam

W mojej e65 nigdy nie mialem takiej sytuacji by monitor skakal lub rozmazywal się obojętnie czy lewa ,prawa część.

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
mam pytanie czy pojawiła wam się tak sytuacja że zaczął skakać monitor lub się rozmazywać podczas jazdy ...sam nie wiem jak to dokładnie nazwać mowa o bmw e65 rok 2002 mam podzielony ekran naigacji i sytuacja dotyczy tylko prawej strony...dzięki za odpowiedzi

powielam wcześniejszy post...ekran teraz tak skaczę że nie widać nic!!! i to już nie jedna połowa tylko całość...ma ktoś jakieś pomysły???

Opublikowano

Najlepiej jakbyś zrobił fotkę. Jak sam dasz radę sprawdź wejście sygnału do LCD, może taśma poszła a może konektor się wypiął.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano
dzięki jutro zrobie fotke i dodam ...raczej watpie żeby się coś wypieło bo miałem już taki problem i sam ustał...teraz sie pojawiło z większą siła...tak myśle czy to nie przez krótkie trasy?? i akumlator nie ładuję się do końca?? sam nie wiem