Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym kupić lampy do swojej bmw e90 2005 gdyż mam standardowe a chcialbym kupić z ringami i soczewkami ale mam klopot z wyborem bo chcialbym mieć w swojej buni ringi ze zmiennymi kolorami i teraz pojawia sie problem bo nigdzie nie mogę znależć fajnych lamp z wymiennymi led markerami może ktoś chcialby coś polecić godnego uwagi ? Bedę wdzieczny za każdą propozycję z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy E90 ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ringi to zakładaj oryginały bo te inne chińczyki są raczej kiepskie. Jeśli chcesz używać ringów jako dziennych to zostają lampy poliftowe.

Co do kolorowych ringów to u nas nie widziałem, poszukaj na ebay.com - w USA czasami się bawią w takie głupoty i prędzej tam to znajdziesz :cool2:

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chcesz używać ringów jako dziennych to zostają lampy poliftowe.

Ale tu tylko xenony wchodzą w grę wiedz trochę więcej będzie potrzebne żeby jej zamontować i legalnie korzystać z dziennych.

Na alibabaexpres jest sporo Led z kolorami i pilotem do zmieniania kolorów.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
jak już chcesz ringi to szukaj od depo. "podobno" są lepsze. ja ostatnio to przerabiałem i kupiłem od depo. efekt znajdziesz u mnie w galeri. jest całkiem spoko, jednak ja już 2 razy się z nimi "bawiłem" bo były problemy. następnym razem kupiłbym oryginały.
Opublikowano
Jak już szukasz ringów, to nie CCFL. Bo w ciągu dnia ich prawie nie widać. Muszą być LEDowe żeby było cokolwiek widać. Chociaż i tak nie jestem pewien, czy będziesz mógł legalnie używać ringów z takich lamp do jazdy dziennej. Sprawdzaj ofertę sklepu fk-Shop.de -tam często są lampy depo LEDowe z LEDowymi kierunkami (obecnie chyba nie ma na stanie). Koszt podobny do tych z ccfl a wyglądają i wiele lepiej.
Raz BMW, zawsze BMW.
Opublikowano

Że wam nie szkoda kasy na takie niepraktycznie g*wno, które i tak nie spełni swojej roli ( ani dziennych na ringach, ani dobre oświetlenie drogi ), pomijam już kwestie estetyczne.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie lepiej kupić poliftowych bez xenonow? Będziesz mieć ori wygląd a Led możesz wsadzić.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

A ja ci mówie, że to tylko może pogorszyć wygląd samochodu, jak zaczną parować, pękać itp,itd

Kup sobie ori halogeny po lifcie, są o wiele ładniejsze niż PreLci i do tego spełnią swoją funkcję ( będą oświetlały drogę )

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po lifcie będą pasować, forma się nie zmieniła. Te z linka trochę za nowo wyglądają jak na używane. Jeśli były polerowane to mogą wyblaknac. Kupił bym nie kombinowanie...

Co do przewinęło szukaj na forum, ja nie wiem.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam mam pytanie odnośnie lamp Firmy FK, czy ktoś na forum posiada takie. Szukam lamp i nie wiem co kupić Depo Sonar Tyc nie wiem. Ostatnio kolega mówił, że ma właśnie lampy w FK tylko VW golfie i sobie chwali. Chodzi mi już po głowie używany xenon ale trochę drogo to wychodzi. :(