Skocz do zawartości

Bmw e39 525 przy gwałtowym przyspieszaniu skacza obroty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale 365 za cały kpl ?? Tarcza,docisk łożysko?? no bo chyba kupowanie używki mija się z celem, no chyba ze w bdb stanie

tak caly komplet, moze jeszcze stanialo. uzywka mija sie z celem bo duzo grzebania jest do jego wymiany, a jak placisz za wymiane to jzu w ogole. a jak sam to tez malo przyjemna sprawa, mi zeszlo 2dni bo robilem to w kanale nie na podnosniku, ale przy okazji dalem nowe sruby na docisk bo w zestawie ich nie ma oraz nowe na skrzyni bo poprzedni wlasciciel jezdzil bez 2ch albo 3ch, nie rozumiem jak tak bylo mozna. i teraz wiem ze mam tam na cacy zrobione i predko nie zajrze, chyba ze odpukac dwumas ;)

do 97 do sierpnia wychodzily zwykle sprzegla po tym czasie sprzegła SAC.

co do zaworu CDV to wymontowalem go jak konczylo mi sie sprzeglo zeby je oszczedzac jeszcze, ale po zalozeniu nowego tez nie mysle go montowac, bo bez niego czuje normalneie sprzegło.

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano

Kupuj tylko łuk nie jakieś tanie gówno. Ja ostatnio kupiłem to płaciłem coś koło 600 wiec za 350 zł to nie wiem.. choć ja mam

Po Lift może dlatego drożej.

Opublikowano
NIe ma znaczenia czy lift czy nie. Jest znaczenie czy po 97r wrzesień-listopad (nie pamiętam miesiąca) czy po 97 tych miesięcy. Wtedy wchodziło sprzęgło z samoregulacją które jest 2stówki droższe, ale cena i tak jest dobra. Ja do vectry b niby taniego auta ponad tysiaka płaciłem za sprzęgło. Wysprzęglik GM kosztował 600zł :duh:
Opublikowano
Kupuj tylko łuk nie jakieś tanie [bAD]. Ja ostatnio kupiłem to płaciłem coś koło 600 wiec za 350 zł to nie wiem.. choć ja mam

Po Lift może dlatego drożej.

Sachs szedl na pierwszy montaz takze nie wiem czy gowno. Tyle kosztujs i sie trzeba cieszyc. Sac jest drozszy tak samo wolnossace powyzej 2.5 chyba. Nie wiem jak jest z dieslami

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano

A ja własnie wymieniłem u siebie całość sprzęgła + dwumas :cry2:

ale będzie spokój mam nadzieje na najbliższe lata już. :cry2: