Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena adekwatna do przebiegu, więc auto może być ok. Inna sprawa, że gościu trochę szybko się go pozbywa.
Opublikowano
Cena adekwatna do przebiegu, więc auto może być ok. Inna sprawa, że gościu trochę szybko się go pozbywa.

no właśnie może skarbona, a może handlarski bajer 'kupuje kombi dzieci mi się rodzą"

Opublikowano

W czerwcu kupil juz sprzedaje :cool2:

Napewno doinwestował go :mrgreen:

I nie jest handlarzem? Bo nie czytałem tych bzdur na allegro.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
W czerwcu kupil juz sprzedaje :cool2:

Napewno doinwestował go :mrgreen:

I nie jest handlarzem? Bo nie czytałem tych bzdur na allegro.

Zenuś ściągnij mi diesla i będzie po problemie :D

Opublikowano

Nie ściągam diesli bo bym musiał ci 200 tys cofnąć zeby zmieścić sie w tych chorych cena duński na naszym rynku .

Propońuje ci poszukanie go w DE ale nie od prywatnego a wierz mi ze będziesz zadowolony ominiesz trupy na allegro i będziesz długo sie cieszył dieslem .

Bede miał x3 2.0 D z2005 roku z oryginalnym przebiegiem 142000 cały czas serwisowany do 2013 w bazie aso.

Miałem w ostatnim roku dwie sztuki 330xd ale kombi ceny po 26-29 tys .auta były fajne bo w jednym sypnęło sie sprzęgło a w drugim poloska .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Ogłoszenie wygląda sensownie, przynajmniej autor bzdur nie wygaduje. Na moje oko trochę niedokładnie maska spasowana, ale może się mylę, bo pod takim kontem zdjęcia zostały zrobione. 20k km w kilka miesięcy - nieźle!

Jedyne, co mnie zniesmacza to świecąca się kontrolka paliwa :?

Opublikowano

Jak widze to juz najtansze diesle sa po 3000 euro :duh:

Wiec cen po 17 bedzie przybywać ,

A takie ładne sa po 5000 euro .