Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy odtwarzanie Mp3 w BMW E90 2005 rocznik, z Navi Prof występuje standardowo czy nie i nie dam rady odpalić Mp3? Włożyłem CD z Mp3 i nie śmigał stąd też pytanie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja miałem w standardzie, ale możliwe że będzie trzeba to zakodować jak nie działa u ciebie.
Opublikowano
U mnie czyta. Płyta nagrywana.

Podepnę się jeszcze pod temat: mam fabryczną zmieniarkę, czy tam też odczytam mp3?

U mnie zmieniarka odtwarzała.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
No niestety nie czyta. Wkładam płytę i jej nie widzi w iDrive jako CD (próbowałem włożyć DVD i też nic). Próbowałem wkładać do obu napędów i taki sam wynik. Jakiś pomysł?
Opublikowano
Cześć,

Czy odtwarzanie Mp3 w BMW E90 2005 rocznik, z Navi Prof występuje standardowo czy nie i nie dam rady odpalić Mp3? Włożyłem CD z Mp3 i nie śmigał stąd też pytanie.

Było tak z milion razy. Jesli nie działa, to kodowanie auta (+KMP3 do VO- oraz przekodowanie cappl), a w razie potrzeby robimy update softu w ccc.

• 2 lata później...