Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, w ktorym serwisie lepiej sprawdza auto przed kupnem:

Osso-Frąckowiak

ul. Rumuńska 1, 60-318 Poznań

Czy

NAPRAWA BMW MIKOŁAJCZAK

Poznań, ul. Strzeszyńska 227

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

Ja bym pojechał do MIKOŁAJCZAKA. Kiedyś robił mi furkę i jak już gdzieś pisałem jest konkretny (a sprzęt jakim dysponuje nie odbiega od sprzętu u Smorawińskiego :wink: )

Wiem tylko też że ma dużo samochodów na warsztacie i problemem może być termin, ale zadzwoń i się dogadaj może podjedziesz po godzinach.

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

Witam

Sprzet nie odbiega bo czesc z niego ma od Smorawinskiego :mrgreen: Na pewno komputer maja od niego, bo moj kumpel zna tam kogos... Zreszta potwierdzilo sie to, gdy sprawdzalem swoja i musialem czekac na komputer, az jeden z jego pracownikow skonczy prace u smorwinskiego i przyjdzie do Mikolajczaka. Jednak mimo to polecam :] Imho znaja sie na tym co robia :cool2:

pzdr

maciejkiner

http://www.oneclick.pl/bmw/bmw_baner.jpg
Opublikowano
Zreszta potwierdzilo sie to, gdy sprawdzalem swoja i musialem czekac na komputer, az jeden z jego pracownikow skonczy prace u smorwinskiego i przyjdzie do Mikolajczaka[quote]

He, he, znam to z autopsji, też czekałem. Ale Mikołajczak nieźle się ogólnie dogaduje ze Smorawińskim. Tylko ceny ma o 1/3 niższe od S.[/quote]

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.