Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Że spływu nici bo żona ma inne plany Ale tydzień później było by super :cool2:

Andrzej a ty nie urlopu tyle :twisted:

Gdzie jedziesz?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Splyw tydzien pozniej tez moze byc, ciekawe tylko jak z pogoda i jak z ludzmi, ja moze jeden ponton ludzi wiecej dalbym rade skolowac :)
Opublikowano

Witam

Jestem w Monachium od początku sierpnia :) z chęcią przyłącze się do spotkań w Monachium :)

Lecz czy na 100% będę dam znać bliżej terminu :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spocik będzie na pewno po 20-tym, Sobota Po południu lub niedziela. Tym razem trzeba coś zorganizować żeby było ciekawiej.

Może grill albo panienke na rurze :wink: (piszcie propozycje/pomysly bo ja dzisiaj weny nie mam ) więc trzeba rezerwować wolne weekendy :mrgreen:

So. 12.09.15 lub Nd. 13.09.2015 spływ pontonami oczywiście zależy od pogody.

Po drodze grillowanie bo ostatnio wszyscy głodni byli. Fajna wyprawa wiedz nie kupujcie się, każdy mile widziany :cool2:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja w sprawie tego spotu w Monachium. data jest ale z tego co czytam to nic nie wywnioskowuje, mieszkam i pracuje tutaj, z checia bym sie wybral, do tego jeszcze mam kilka spraw komputerowych w moim aucie do zrobienia ;) wiec jak z nieba by spadl ten spot. pzdr prosze o odp ;) hej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Małysz jest chyba dwa tygodnie na urlopie (jeszcze się dokładnie dowiem) wiedz najbliższy termin byłby 26.09-27.09.

Jeśli masz co ważnego do zrobienia to wpadnij do mnie (jeśli masz OBD2 bo okrągłej wtyczki nie mam)

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Pisze sie jeszcze ktoś na spływ?

Hejka, i jak ze splywem? Ktos jeszcze chetny? Dzisiaj temperatura chyba ujemna :shock: ale w sobote ma byc kolo 20 :-)

pytalem znajomego czy sie pisze, ale jest wtedy w PL.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak narazie nikt więcej nic nie pisał. Oby Tylko ciepło było.

Myślę że nie będziemy ruszać z samego rana Tylko coś koło 9:00 i zrobimy krótszą trasę.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wstepnie:

26.09-27.09

Brawo!

ponad 11 000 wyswietlen tego posta :D bedzie super jak na spot przyjedzie jedna dziesiata :cool2:

26.09 okolo 15 jakie inne propozycje

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
25.09.2015 Po południu (od 15:00) lepiej by mi pasował. W sobotę idziemy na Oktoberfest.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Damian będziesz miał moc? 27(niedziela) po oktoberfest
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zapomniałam odpisać :mrgreen:

Niedziela 27.09.2015 pasuje super :cool2:

Grilujemy? Jeszcze miejsce trzeba uzgodnić. Tam gdzie zawsze czy ma ktoś inne propozycje?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gril, radl ,cola

nasze stare miejsce Siemens parking mi odpowiada

Opublikowano
hej, ja w tym roku za oktoberfest nie jestem, bo podobno ma byc wybuchowa impreza i bardzo latwo mozna sie rozerwac xD no niestety takie czasy teraz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hej, ja w tym roku za oktoberfest nie jestem, bo podobno ma byc wybuchowa impreza i bardzo latwo mozna sie rozerwac xD no niestety takie czasy teraz

Oktoberfest moźesz opuśćic ale na spota zapraszamy będzie bezpiecznie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O.k. panie i panowie, termin mamy ustalony na przyszłą niedzielę teraz wypadało by dogadać szczegóły.

Propozycji względem miejsca spotkania nikt nie podawał wiedz wychodzę z założenia że wszystkim pasuje.

Czy godzina 14:00 wszystkim odpowiada?

Dla przypomnienia:

Tu trzeba wjechac

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-06-16-21-59-46_zpsxnw7ogwo.png

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-06-16-21-53-51_zpssi5sxxe7.png

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-06-16-21-52-16_zpsvbctfzf7.png

Co do grillowania trzeba dogadać kilka szczegółów, czy każdy przynosi kiełbaski, mięso napoje we własnym zakresie czy woleli byście zrobić składkę na kiełbasy, radlerki?

Kiełbaski były by zakupione w polskim sklepie ( bo niemieckiej na grillu nie uznaje, tabletki bym liczył Po dwa, trzy na osobę chyba ze ktoś chce więcej a rozliczali byśmy sie na miejscu. Inne napoje we własnym zakresie

Standardowo będę mieć laptopa wiedz można cos zakodować i wyczytać błędy.

BTW jutro jadę na grzyby jak toś ma ochotę to dzwonić

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!