Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ostatnio miałem wypadek swoim BMW e39 i mam pytanie z racji że uszkodzona została sama karoseria... czy jest możliwość przełożenia silnika wnętrza itp do nowej budy? jak to potem przerejestrować itp i czy opłacalny jest taki zabieg... mam znajomego mechanika który za koleżeńską przysługę podejmie się takiego zabiegu tylko jak to technicznie wykonać itp prosze o wszystkie przydatne informacje jak np Czy karoseria z Anglika podejdzie i czy można zrobić tak żeby zachować dowód rejestracyjny obecny z góry dziękuje :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wg prawa taki wałek nie może mieć miejsca, każda kombinacja przy polach numerowych może przysporzyć problemów.

Czyli przebijanie, wycinanie i wspawywanie odpada.

A praktycznie - to wszyscy wiemy jak jest. :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rózne zabiegi < drukarskie> ja bym odradzał z racji takiej , że to auto jest zwyczajnie tego nie warte.

Jak zdobędziesz karoserię z papierami to mozna by cos myśleć ale będziesz miał kłopot z wyrejestrowaniem obecnej jak wsztstko z niej powyciągasz.

Musisz się dogadać na szrocie.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!