Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

To moj pierwszy post na forum, wiec witam wszytskich tu. Przydalby sie dzial do przywitania.

Poniewaz mam F30 z 2012 (marzec) z Head up-em, bylem pewny ze rowniez posiadam "speed limit" informacje. Niestety ale nie moge tego wlaczyc w opcjach, po prosru tego tam nie ma.

Czy Head up nie powinno byc standardowo speed limit info? Ponizej wklajam liste opcji jaki auto posiada

205 Automaat, 249 Multifunctioneel stuur, 255 Sportstuur, 3 AG Achteruitrijcamera, 321 Exterieur delen in kleur, 415 Zonnescherm achter, 416 Zonnescherm portieren, 442 Bekerhouders, 470 Isofix Bevestiging, 473 Armsteun voor, 481 Sportstoelen, 494 stoelverwarming, 502 Koplampsproeiers, 507 Pdc Achter, 520 Mistlampen, 521 Regen en Licht sensor, 522 Xenon Verlichting, 534 Automatische airco(2 zone), 544 Dynamic Cruise control, 6 FL Usb audio interface, 609 Navi professional, 610 Head up display, 614 Internet, 620 Spraaksturing, 633 Bluetooth, 676 Hifi aktief luidsprekers

Ps. Auto dopiero co kupione w BMW Premium Selecation w NL i tu jezdzone.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ale możesz to aktywować jeśli masz odpowiedni osprzęt czyli kamerę KAFAS i chyba coś jeszcze ...

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano
Gdzieś na forum jest recepta howto ? Niezbędniki to kamera KAFAS, włącznik i oprogramowanie. To jest jedna z tych opcji którą można aktywować gdy są odpowiednie urządzenia w aucie w ramach innych opcji. Nie robiłem u siebie, było w zestawie :wink:

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

Opublikowano
glupie pytanie... co to kamera KAFAS? i czym sie rozni od innych? (zakladam, ze sa inne, skoro piszesz wyraznie, ze musi byc KAFAS)
Opublikowano
Szczegóły znajdziesz na www.realoem.com. Jest kilka do szyby i lusterka wewnętrznego wraz z opisem do jakich funkcjonalności są które wymagane.