Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 729
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
widziałem i zastanawiam się czy nie wystawić mojej perełki a kupić M3
Opublikowano
a za ile bys wystawial ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

nie sprawdzałem po ile chodzą, a to co włożyłem ciężko będzie dostać

zastanawiam się czy nie wrzucić na mobile ,albo inne aukcje zagraniczne

Opublikowano
Szkoda, że nie ma navi, poza tym piękny :cool2:

Piekny jak piekny ale ważniejsze że ma 450kucy :) a można wykrzesać 500+

tyle że tak 120tys +akcyza opłaty ...to da jakieś 140-150tys zł

to lepiej sprowadzić samemu z USA i ze wszystkim sie zamkniesz w 80-90tys

z usa są sporo tańsze np taka emka 2011r europa dalej trzymają cene 190-200tys a usa masz za 128do nego. Większość po niefajnych dzwonach ale może trafiłoby się i coś sensownego jakby dłużej poszukał

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m3-ID6yUCVJ.html#xtor=SEC-8

Opublikowano
ja bym jednak doliczyl jeszcze bilet do usa i sprawdzenie punktow kontrolnych nadwozia aby nie dostac trupa dobrze wyklepanego.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
a znacie stan tego potwora ?

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
jeżeli jest założony GPOWER to raczej żeby sobie cisnąc od czasu do czasu (albo ciagle korzystać z kompresora),kolejna rzecz to trzeba by sprawdzić jak często był robiony serwis auta i g powera( pasek )
Opublikowano

Właściciel chyba pilnie potrzebuje gotówki albo szykuje się kosztowny serwis auta

wczoraj cena spadła na 180 tys a dziś kolejna dyszka w dół na 170 i to jeszcze do negocjacji

najtańsze m3 630KM jakie widziałem na PL aukcjach

Arek rezerwuj :)

Opublikowano
Właściciel chyba pilnie potrzebuje gotówki albo szykuje się kosztowny serwis auta

wczoraj cena spadła na 180 tys a dziś kolejna dyszka w dół na 170 i to jeszcze do negocjacji

najtańsze m3 630KM jakie widziałem na PL aukcjach

Arek rezerwuj :)

ja bym faktycznie bral pod uwage 50k serwisu na wszelki wypadek

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

+1 ;)

Co prawda ja sprzedalem swiezo wyremontowana toroweczke po kapitalce i zakuciu silnika tez tylko dlatego, ze sytuacja sie zmienila i potrzebowalem zmienic auto :3 Gorzej sprzedalem dosc po kosztach a nawet z strata :3

E92 335d Stage H
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak już zmieniać to na młodsze ;) M3 z 2015 za 219 000.ciekawe jak wyglądała przed naprawą

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m3-f80-m4-f82-performance-ID6yLFi3.html

:mrgreen:

http://www.bimmerfest.com/forums/attachment.php?attachmentid=446584&d=1403119739

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
i jak tu ufać sprzedawcy ,najlepiej sprowadzić samemu i cena jest atrakcyjniejsza
Opublikowano
to byla odpowiedz na jak moglwygladacsamochod, to nie ta sztuka to byl HUMOR :) ale pewnie nie mijam sie duzo z prawda :)

Moja La Bunia

DO E9x :