Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam w samochodzie radio z roku 2002, model Alpine BMW Business CD.

Dużo czytałem na temat AUX-IN, nawet spróbowałem sobie takowe wyjście zrobić, ale jak wiadomo w radiach do 2002 AUX nie dziala. Juz miałem sprzedawać radio w celu zakupienia nowszego, ale natrafiłem na taki kabelek - AUKCJA. Post nie jest absolutnie żadną reklamą.

Pytanie brzmi - czy jak zakupie taki kabel, oraz zaprogramuję zmieniarkę - mam interfejs - to będzie działało wyjście AUX pomimo starszego rocznika, oraz oprogramowania radia?

Jeżeli tak - w jaki sposób zaprogramować zmieniarkę? Znalazłem instrukcję do e60, natomiast do e46 nic :(

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

podobno kabel z allegro działa z radiami po 2003 roku, jak to się programuje to nie wiem

do mojego radi philips na kasety ze zmieniarką nie dało inaczej rady jak oddać radio elektronikowi, żeby wlutował kabelek AUX w miejsce radia AM lub TAPE, u mnie poszło w TAPE bo na AM się nie dało-wspólna ścieżka z FM, działa elegancko, dźwięk czysty bez szumów, robiłem we Wrocławiu, jak coś numer mogę podać na priv