Skocz do zawartości

Bmw E39 523i 1997 sedan przednie lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym z tej aukcji lampy kupic i teraz pytanie jak poznac czy to sa angliki? http://allegro.pl/lampy-przednie-przod-xenon-bmw-e39-hella-oryginal-i4359908451.html.

Myslalem zeby kupic angliki i je przerobic jest to sens? interesuja mnie lampy po lifcie.

Opublikowano
Raczej tak bo oni ściągają same angole ale podobno da się je przerobić. Nawet chyba oni to robią sami.
Opublikowano
  • Autor
A mozna jakos poznac po lampie ze to angliki nie wiem cos na kloszu jest napisane?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Na kloszu pisze czy eu czy anglik, ale jak je przerobią to napis zostanie, a lampa będzie świecić normalnie.
Opublikowano
Lampy mają połamane regulatory,więc i tak je trzeba rozkleić ( zresztą otwierane już były jak pisze sam sprzedawca).Można przy tym wymienić soczewki na wersję EU i lampa będzie świecic normalnie o ile rzeczywiście są to "angliki".Sam tak zrobiłem kupując lampy angielskie z uszkodzoną regulacją.Soczewki pasują od Audi A6,mają elektryczną przesłonę więc można się przy tym pokusić o biksenon.
Opublikowano
Przecież wyraźnie napisałeś w pierwszym poście,że interesują Cię lampy po lifcie.A te są przedliftowe....
Opublikowano
  • Autor
bo myslalem o po lifcie jak rowniesz przed liftem z bialym kierunkiem