Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie pytam o kwestie kultury, wypada czy nie... ale czy to technicznie możliwe? Siedzenia chyba nie są rozkładane?

Nie wyśmiewajcie mnie prosze... poprostu lubie poszaleć w górach...

A czy można jadąc we dwie osoby włożyć dwa rowery?

Bagażniki dachowe odrzucam z wielu powodów.

Pozdrawiam

Opublikowano
Do Seata Toledo II do bagażnika zmieściłem kiedyś 2 rowery ze zdjętymi kołami więc do E32 raczej powinny wejść...

Pozdrawiam

- Sim One -

Opublikowano

A dlaczego odrazu ma Cie ktos wyśmiewac ....

Tak jak pisze Łukasz, zdejmujesz koło i nie ma siły żeby nie weszlo. Ja pakowalem rower do mniejszego auta niz E32 i wszedł :)

www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano

jeśli w dwie osoby to: zdjąc po jednym kole z każdego roweru w razie potrzeby po dwa i włożyć do bagażnika,w rowerach skręcic kierownice o 90stopni i dwa powinny wejsci za przednimi siedzeniami i na tylnej kanapie wczesniej podłożyć jakis koc albo cos w tym stylu,jeśli trasa jest dłuższa to można odkręcić pedały rower wtedy będzie ,,węższy'' pracowałęm w sklepie rowerowym kiedyś i do małych kurdupli się wsadzało po 2 rowery.więc w e32 nie pownno byc problemu acha żeby ,,zejsc'' z ,,wysokości''należało by wyjąć siodło ze sztycą.

wiem że jeśli ktoś tego nie robił to może się wydawać dużo pracy ale to tak naprawde jakies 5-10 min. POZDR.