Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od kilku dni w e90 LCI prawe kierunkowskazy migają wyraźnie szybciej, jednocześnie zapala się kontrolka awarii oświetlenia. Po chwili wszystko wraca do normy, aż do kolejnego włączenia. Część diod w prawym tylnym kierunkowskazie okresowo przygasa. Światła awaryjne ok. Samochód od początku mój, bezwypadkowy. Jakieś sugestie Szanownych Forumowiczów przed wizytą w serwisie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylna lampa do wymiany ta w ktorej nie pala sie wszystkie diody, bylo ze 100 razy ale szukac sie juz nie chce ?
Krzysztof
Opublikowano

To na pewno to? Bo zdaje sie, ze uszkodzone ("przepalone") kierunkowskazy diodowe nie maja wplywu na czestosc mrugania. Jakmoja lampa tylka byla powaznie uszkodzona, to dana strona wcale nie mrugala szybciej.

A jak boczny kierunek? Tan na przednim blotniku?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz jestem pewien, że uszkodzona lampa nie ma wpływu na częstość mrugania. Po raz kolejny zepsuła mi się lampa. 2 lata używania auta - przejechane 20tys km i trzecia lampa wymaga wymiany.

Ta ostatnia, jaką kupiłem (druga strona - nie tak, która się teraz zepsuła) była z samego końca produkcji. Zobaczymy jak długo podziała.

Opublikowano

Jakaś paranoja - zwykły kierunek i do wymiany cała lampa :mad2:

Coraz lepiej robią te auta :mad2:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/