Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WBAAL31080JJ18039

Modellbezeichnung: 318I

Ausführung: Europa

Typschlüssel: AL31

E-Code: E46 (4)

Karosserie: Limousine

Lenkung: links

Türen: 4

Motor: M43/TU - 1,90l (87kW)

Antrieb: Heckantrieb

Getriebe: manuell

Außenfarbe: Dunkelblau (263)

Innenraum: Stoff Flock Raute/anthrazit (E3AT)

Produktionsdatum: 20.08.1998

Werk: Regensburg

Code Serienausstattung Standard Equipment

S548A Kilometertacho Kilometer-calibrated speedometer

Code Sonderausstattung Optional Equipment

S305A Fernbedienung für Zentralverriegelung Remote control for central locking

S320A Entfall Modellschriftzug Deleted, model lettering

S423A Fussmatten Velours Floor mats, velours

S428A Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit

S473A Armlehne vorne Armrest front

S520A Nebelscheinwerfer Fog lights

S660A Radio BMW Reverse (C42) Radio BMW Reverse (C42)

L801A Länderausführung Deutschland National Version Germany

S863A Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe

S879A Bordliteratur deutsch On-board vehicle literature German

Straszny golasek, a to i tak mało powiedziane... Co prawda są małe niezgodności w VIN, bo radio jest zmienione na Business CD, a kierownica tego typu (sportowa, skórzana z multifunkcją) ujęta byłaby w VIN, widzę, że dołożona jest też manetka z przyciskiem do komputera, ale to akurat zmiany na plus. Nie jestem tylko pewien tej klimy automatycznej - niby powinno to być zawarte w VIN, ale spotkałem się też, że nie było o tym wzmianki, a klimatronik był fabryczny.

Generalnie auto wygląda schludnie, bardzo schludnie, co oczywiście jest w mojej opinii olbrzymim plusem. Jeśli nie masz do niego pierdyliona kilometrów - podjedź, zobacz, przedzwoń do pierwszego lepszego ASO i zapytaj o przebieg.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
NO i elementy zawieszenia nie są firmy krzak jak i układ hamulcowy. O ile mówi prawdę. Ale wszystko jest do sprawdzenia. Jak to prawda to nie dziadował na częściach.
Opublikowano
Podobno stara kierownica ( czteroramienna ) nie podobała się i ma ją do wglądu razem z poduchą. Przyciski od radia działają, natomiast od tempomatu nie, bo nie ma. Mógłby ktoś wypowiedzieć się jeszcze odnośnie tej klimatyzacji ? Też doposażył sobie ?
Opublikowano
Podobno stara kierownica ( czteroramienna ) nie podobała się i ma ją do wglądu razem z poduchą. Przyciski od radia działają, natomiast od tempomatu nie, bo nie ma. Mógłby ktoś wypowiedzieć się jeszcze odnośnie tej klimatyzacji ? Też doposażył sobie ?

Tego nikt Ci nie powie bez oglądania auta. Ale nawet jeśli jest dołożona, ale z głową, to też nikt nic Ci nie powie, bo po prostu to nierealne pruć komuś auto przed zakupem. Wiesz, sprawdzanie w serwisie itp - OK, ale jakby mi do auta podszedł typ ze śrubokrętem, to pewnie straciłby rękę w której ten śrubokręt trzymał... ;)

Grunt to stan techniczny. Bo czego chcieć po autku 16 letnim? Zwróć bardziej uwagę na techniczną stronę wozu - pamiętaj, że tego kwiatu to pół światu, i jeśli tylko coś Ci podpadnie, to odbijaj do domu szukać czegoś innego.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

Moim zdaniem liczy się stan techniczny auta, silnik bo wyposażeniem się nie jeździ. Z tą kierownicą będziesz miał pewnie tak jak u mnie. Będą działały przyciski do radia ale od tempomatu już nie, bo trzeba parę rzeczy dołożyć do auta aby działał. Koszt inwestycji w tempomat w tym aucie to około 200 zł jeżeli sam byś robił.

Wysłane z mojego GT-I9070