Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Stałem się szczęśliwym posiadaczem w/w autka modem M43 (luty 2001) Problem dziwny bo ni grają w ogóle głośniki po lewej stronie (drzwi kierowcy i tył) radio - Business macie jakieś pomysły ? Niestety nie mam klucza do radia żeby wyciągnąć i zastanawiałem się jak pokolei posprawdzać wszystko bez wizyty u wymieniaczy (prawa strona gra normlanie - przy balansie na lewą cisza)

Dzięki za pomoc

Opublikowano
podjedz do byle elektryka i ci to zaraz naprawi zamiast samemu sie głowic,zapłacisz z 30zł i bedzie ci grac muzyka:)
Opublikowano
niestety lewa strona rozebrana (obicia drzwi) kable w całości, radio wypięte brak oznak na kostce, jutro podepnę inne radio zobaczymy
Opublikowano
Jestem po swapie na inne i radio i niestety wina lezy po stronie radia, nie głośników/okablowania - czy ktoś miał styczność z takim problemem i wie jak temu zaradzić (nie działające lewe wyjście na głośniki) czy dam radę sam to naprawić czy lepiej wymieniać od razu ?