Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomału składam auto i przyszedł czas na mocowanie zbiorniczka wyrównawczego do podstawy jego takiej plastikowej na,której jest osadzony

i tak zbiorniczek nie ma,żadnych uchwytów pourywanych ani listwa mocująca też i co się dzieje to to,że po zamontowaniu go na tej listwie góra zbiorniczka rusza się prawo/lewo góra dół a dokładnie to

http://i61.tinypic.com/duog9.jpg

co na żółto zaznaczyłem ten bolec wchodzi w podstawie mocowania w otwór(lecz w tym otworze w podstawie nie ma nic kompletnie sam otwór) i jak to luzem wejdzie to lata...wygląda to tak,jak by coś musiało być,żeby ten bolec tam na coś weszedł..przejrzałem zdjęcia tego mocowania w internecie i za dużo nie widać bo akurat zdjęcią są robione ogólnie a w takim zakamarku gdzie ten bolec wchodzi ale z tego co się dopatrzyłem to nic na zdjęciu tez tam nie było

Opublikowano
pierwszy raz ci odpowiem na pytanie. w dolnym kroccu ktory wchodzi w zbiorniczek jest zatrzask ktory zaskakuje w mocowanie w chlodnicy, nawet jak to zaskoczy to calosc sie lekko rusza. po szczepieniu wszystkich wezow w calosc, wszystko sie stabilizuje

dzięki może i tak faktycznie będzie bo na razie miałem to na ''stole'' tak,że zrobiłem jedynie przymiarkę do chłodnicy przymocowałem zbiorniczek na dwa wkręty jak jak ma być i złapałem tu za wlew i góra się rusza prawo/lewo a rusza się dokładnie ten bolec co na żółto zaznaczyłem ponieważ wchodzi on w otwór luzem i sobie lata prawo lewo(TAK JAK BY COŚ W OTWORZE MUSIAŁO BYĆ BY TEN BOLEC ŻÓŁTY TEŻ WESZEDŁ TAK BY BYŁO WSZYSTKO SZTYWNE) A TAM NIC NIE MA

Opublikowano
o boże... a ja siedze 3h i szukam zdjęcia na internecie by zobaczyć czy tam jakiś bolec czy jak jest..już miałem nawet to mocowanie nowe zamówic :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiesz, że jest coś takiego jak realoem.com? :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Wiesz, że jest coś takiego jak realoem.com? :roll:

pierwsze co zrobiłem to tam patrzyłem ale tam jest szkic uchywtu a nie ma pokazane dokładnie co i jak