Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie wyje mi prawe lozysko tyl i zastanawiam sie czy jak bede na nim dlugo jezdzic cos sie moze stac z innym czesciam...chodzi o to ze nie mam kasy na wymiane na razie...pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz
Opublikowano

WITAJ!!!MOGE CI POWIEDZIEC ZE KOSZT ŁOZYSKA TO OKOŁO 80 ZŁ

ZALENIE OD FIRMY SKF JEST TROSZKE DROZSZE!!! ALE NIE ZWLEKAŁBYM Z WYMIANA BO W E36 CZESTO WEWNETRZA CZESC ŁOZYSKA CYCIERA PIASTE!!! MIAŁEM TEN PROBLEM I MUSIAŁEM ZAKUPIC PIASTE!!!A TO JUZ DODATKOWE KOSZTY!!!!!!!!!!

Opublikowano
To prawda fakt kieszen boli ale jak ma sie autko to trzeba miec pieniadze na jego utrzymanie a zwlekanie z pewnymi rzeczami kosztuje pozniej kilka razy tyle niestety
Opublikowano
polecam łożyska polskie(tak dobrze widzicie) FŁT,takie założyłem w E21 jakieś 10lat temu i chodzą jak złoto,teraz kupiłem te same do E36 koszt 60zeta sztuka.
Opublikowano
Jak ktoś decydowałby się na FŁT to nie kupujcie takich z napisem na pudełku Impex-FŁT, bo to dalekowschodnie podróbki. Powinno być tylko "FŁT" ewentualnie "Kraśnik".
NSW
Opublikowano
dzieki wszystkim za rade bede teraz dzailal....i jeszcze jedno pytanie wymieniac dwa jak jedno buczy czy mozna jedno wymienic