Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto było lekko stuknięte w prog od strony kierowcy, na nieszczęście wystrzelila kurtyna oraz poducha w drzwiach.

Wymienilem obie poduszki, oraz modul który jest pod hamulcem recznym.

Po skasowaniu bledu kontrolka caly czas się zapala ponownie.

Co musze jeszcze wymienić, albo co zrobić.

Pozdrawiam

Opublikowano
Podpiąć kompa i ogarnąć co powoduje świecenie kontrolki. Może napinacz pasa też strzelił?

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

Na kompie wyskoczylo mi kilka bledow nawet blad poduszek od strony pasażera, a tam jest wszystko ok. nie spisałem tych bledow wiec pojade jeszcze raz.

Pytanie jeszcze jest takie czy ten czujnik który jest pod siedzeniem kierowcy jest jednorazowy? i tez go trzeba wymienić.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Mialem podobny problem w e46 318ci. W pewnym momencie jezdzac z pasazerem(tylko wtedy) zauwazylem ze swieci sie kontrolka poduszki. Raz sie zapalala raz gasla srednio co minute. Wymienilem bezpiecznik mostkowy(nie byl spalony jedynie brudny) i problem zniknal.
Opublikowano

Zastanawiaja mnie czujniki pod siedzeniem kierowcy, czy je tez nalezy wymienic. Jak widac po bledach to nalezy wszystko wymienic a moze byc tak ze winowajca moze byc jedna rzecz ktora odpowiada za wszystko.

BTW a gdzie jest ten bezpiecznik mostkowy, nie zawszkodzi go sprawdzic.