Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Trafiłem na taki oto temat: http://e38e39.pl/zrob-sam-elektryka/zmiana-sensora-deszczu-rs-na-sensor-deszczu-zmierzchu-rls-t87.html

I mam pytanie, mam E46 z 02.2001 i mam czujnik deszczu, jeśli chciałbym mieć jeszcze czujnik zmierzchu to jak to zrobić?

Wystarczy u mnie wymiana modułu świateł z włącznikiem na taki z A? Czy muszę też jeszcze zmieniać czujnik na szybie czy w ogóle całą szybę?

Przejrzałem kilka tematów ale w każdym znajdywałem inne informacje.

Opublikowano

Jesli masz czujnik deszczu to musisz zmienic na czujnik zmierzchu i wlacznik z pozycja A plus kodowanie ncs.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Opublikowano
Obydwaj macie rację ale jest dopisek że : kupujesz to co jest na zdjęciach i na zdjęciu widzimy karteczkę z napisem : czujnik słoneczny

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Obydwaj macie rację ale jest dopisek że : kupujesz to co jest na zdjęciach i na zdjęciu widzimy karteczkę z napisem : czujnik słoneczny

Nie powiekszalem fotki, bo bez tego widzialem co to jest;)