Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy proszę o pomoc..

W moim X3 E83 wymieniłem fotele z "standard" na sport pakiet. Są podgrzewane, wcześniej w standardowych nie było grzania.

Po wymianie foteli wymieniłem konsolę środkową na wersję z przyciskami do załączania podgrzewania oraz zmodyfikowałem instalację elektryczną.

Niestety wygląda na to że również ten moduł należy "podpiąć" programowo - w związku z tym moje pytanie - JAK TO ZROBIĆ??? W INPIE gdy wchodzę w diagnostykę tego modułu nie widzi...

Proszę kolegów znających temat o wsparcie.

Z góry dziękuję....

Opublikowano

Witam ponownie koledzy.

Czy to forum służy do pomagania sobie czy tylko do zadawania pytań bez odpowiedzi.

Jestem przekonany że wielu z Was zna rozwiązanie problemu z którym próbuję się uporać ale mimo to nie chce udzielić pomocy/porady.

Jeszcze raz proszę o wszelkie rady.

Z góry dzięki...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam ponownie koledzy.

Czy to forum służy do pomagania sobie czy tylko do zadawania pytań bez odpowiedzi.

Jestem przekonany że wielu z Was zna rozwiązanie problemu z którym próbujęwidzi się uporać ale mimo to nie chce udzielić pomocy/porady.

Jeszcze raz proszę o wszelkie rady.

Z góry dzięki...

Kolego a dokodowsles te fotele do auta?moze w tym tkwi problem ze inpa nie widzi modulu.

Opublikowano

No właśnie o to pytam - jak to zrobić.

W INPIE nie mogę wejść w ten moduł (SZM) sprawdziłem w innej X3 z oryginalnie podgrzewanymi fotelami i tam wszystko widzę w INPIE.

Opublikowano
Koledzy jak kodować nowe moduły? Czy jest do tego jakieś oprogramowanie czy da się zrobić to np. w NCS expercie....Proszę o wskazówki.
  • 2 miesiące temu...