Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Do 20 tys. zł. to tu nikt Ci żadnej V8 e39 ze zdrowym rozsądkiem nie poleci... :roll:

Ppoleci poleci.

Niech wejdzie sobie w galerię e39 tam Maciek v8 ma do sprzedania swoją bardzo fajnie wyposażoną i doinwestowaną 535iA.

Moim zdaniem warto,

Co do zrobienie/poprawienia na pewno rzetelnie odpowie. Cena z tego co widziałem w sieci to poniżej 15tys.

Więc nie ma co przesadzac z cenami powyżej 20tys za V8

Opublikowano
Wszystko zależy od klienta jeden jest wybrednych drugi szuka auta dobrego ale nie idealnego .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Auta praktycznie pełnoletniego nie ma idealnego.

A tamto auto na pewno nie jest szrotem zajechanym jak dużo v8.

Wystarczy zadzwonić/ napisać zapytać się co trzeba zrobić, wymienić i tyle.

Opublikowano
szkoda ze ma 535iA :( szukam tylko i wyłącznie manuala :) 3,5l lub 4,4. Wkażdym bądź razie nikt z was nie slyszal o zamieszczonym przeze mnie egzemplarzu?
Opublikowano

Akurat ten egzemplarz jest wymęczony to widać na pierwszy rzut oka.

Jak byś pojechał to wyłapał byś o wiele mankamentów bo na zdjęciach ciemnego auta nie widać niedociągnięć.

Pamiętaj że jak gość zmianiał skrzynie mogła służyć do pseudo driftu, upalania itd.. I to jest duże prawdopodobieństwo.

Jak chcesz szukać dobrej v8 co jest nie łatwym zadaniem w dodatku wybrzydzasz i chcesz manuala, gdzie na rynku 90% to automaty.

Będzie Ci bardzo ciężko.

Ja bym próbował kupić auto w automacie i jak tak bardzo chcesz przerobić to na manual. Taniej wyjdzie niż później ładować tysiące w serwisy.

Ale zrobisz jak uważasz.