Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jakoś nie spotkałem się z takim tematem, w wyszukiwarce też się nie pojawiła odpowiedź. Czy jest taka możliwość zaprogramowania fotela aby po wyłączeniu stacyjki fotel i kierownica obniżały się/chowały, robiły miejsce na wysiadanie, a po uruchomieniu zapłonu przechodziły do pozycji zaprogramowanej? Wydaje mi się, że po kupnie tak było ale przy odłączeniu aku znikło. Jeżeli jest możliwość to prosiłbym o procedurę. Jestem niewysoki więc wsiadaniem niszczę fotel, a przy sprzedaży powiedzą,że licznik się nie zgadza. Pozdrawiam.
Opublikowano

tylko kierownica podnosi sie do góry po wyłączeniu stacyjki - fotel zostaje tak jak jest zapamiętany

moze masz w górnej skrajnej pozycji dlatego nic sie nie dzieje

ustaw sobie fotel i kierownice pod siebie najlepiej jak by byla niżej niż maxymalnie na zaplonie 2 wcisnij M i zapamietaj ustawienie .

powinno być ok... jest jeszcze opcja zeby po otwarciu z klucza ustawial sie fotel kierownica lusterka itd.. ale to trzeba zaprogramować kompem.

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004

Opublikowano
Witam ,właśnie ....wyjaśniłeś to należy zaprogramować kompem . Mam dwa kluczyki w jednym ustawienia dopasowane do żony w drugim do mnie . Super sprawa
Opublikowano
Dzięki Panowie. Rzeczywiście kierownicę mam do samej góry i dlatego nie mam tego ruchu.Co do programowania kluczy to nie muszę, sam użytkuję auto. Jeszcze raz dzięki :cool2:
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Ja u siebie tez mam dwa klucze jeden zony drugi moj i komp nie byl potrzebny, tzn jak ja otwieram to fotel kiera i lusterka ida do moich ustawien, a jak zona otwiera to fotel wraca do jej zapamietanych pozycji