Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W związku z tym że moje E38 przechodzi po świętach metamorfoze koloru a tym samym tabliczka znamieniowa koloru (pod maską) będzie już nieaktualna mam do użytkowników czarnych BMW E38 małą prośbę.

ASO BMW jak wiadomo nie chce sprzedać mi http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=GE21&mospid=47508&btnr=71_0258&hg=71&fg=03

NR 11

gdyż aby to kupić muszę okazać dowód rejestracyjny a tam przecież nr VIN wskazuje mój nominalny kolor. Czy ktoś z WAS może przyświadczyć mi tą przysługę i kupić mi tabliczke ona kosztuje około 7 zł. Koszty z nawiązką przelewam na konto.

Proszę o kontakt !!

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

no ale przecierz VIN nie podaje tylko koloru, ale też wyposażenie, sprzedasz, ktoś sprawdzi vin, a tam będzie np. że miała wszystko, a Twoja jest np. goła i co wtedy?

chyba lepiej zostawić stary vin i tyle

Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano

Ale mi nie chodzi o tabliczke z numerem VIN tylko o tabliczkę z nazwą koloru (pawa strona) na nadkolu pod maską.

Wiadomo że z VIN wyjdzie kolor a ja i tak nie zamierzam sprzedać auta jako fabrycznie czarny bo ten fakt ciężko ukryć toteż przed i w trakcie malowania auta na inny kolor mam całą procedurę nagrywania tego na kamere po to aby pokazać kupującemu i następcom że zmiana koloru to tylko taki wybryk a nie dlatego ze auto bylo bite.

Tabliczka z nawzą koloru (schwarz czy cosmoschwarz) jest tylko po to żeby profesionalnie zamknąc procedure przemalowania auta.

Opublikowano
jak chcesz mam e32 i w niej tabliczka jest tylko nie wiem czy da sie ja wymontowac bez uszkodzen a autko stoi 50 km ode mnie i nie pamiętam ale jak chcesz moge po swietach zobaczyc
Opublikowano
a autko stoi 50 km ode mnie i nie pamiętam ale jak chcesz moge po swietach zobaczyc

nie no słuchaj specjalnie jechać to nie ma sensu i to jeszcze 50km.

Tym bardziej wyrywać ta tabliczkę --- jestem pewny ze ona sie zniszczy tak jak moja nominalna przy ściąganiu !!

Ja bym ją kupił w ASO ale zamowienie moze pojsc tylko na ksero dowodu rejestracyjnego a tam jest kolor : zielony.

Nie da rady tego załątwić !!

Opublikowano

Super !!

Mam cosmoschwarz

Właśnie o ten kolor szczególnie mi chodziło. Prześle Ci na priva informacje !!