Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemanko:)

Wybieram sie razem z WujkiemWaldusiem w lipcu na mały trip i w związku z tym potrzebuje pozyczyc bagaznik na dach :D mam bmw e92 335i :) moze znajdzie sie jakas dobra dusza która mi pozyczy/wypozyczy bagaznik na dach na 2 tygodnie na poczatku lipca? :D

PS. swoja droga czy do kazdego auta sa inne relingi, inna trumna czy jak to jest? nigdy nie zakładałem bagaznika na dach i nie bardzo sie orientuje :)

Pozdrawiam, Grzegorz :)

Edytowane przez falconer
Opublikowano
moze znajdzie sie jakas dobra dusza która mi pozyczy/wypozyczy dach

to Ty nie masz dachu w tym aucie?

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

Potrzeba Ci belki dachowe od jakiegokolwiek E9X, do tego przymocujesz każdą trumnę.

Jeśli nie zgłosi się nikt życzliwy zostaje Ci porozglądać się za wypożyczalnią bagażników w Twoim mieście.

Opublikowano
Ja mógłbym załatwić, ale niestety mam relingi, a raczej same belki Ci sprawy nie załatwią. Chyba, że masz skąd wziąć stopy, to wtedy mogę pożyczać :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jechać w lipcu na wyjazd 335i i brać bagażnik na dach? lepiej wyślij graty DHL-em - nie będziesz mulił na autostradzie! :)
Opublikowano
Jechać w lipcu na wyjazd 335i i brać bagażnik na dach? lepiej wyślij graty DHL-em - nie będziesz mulił na autostradzie! :)

swoja droga ile mozna z takim sprzetem jechac maksymalnie? :)

chyba jednak zmienimy rodzaj transportu :D