Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwań ciąg dalszy

http://allegro.pl/bmw-e46-323i-170km-2000r-ideal-polecam-serwis-i4220840686.html

Numer podwozia WBAAM31000AZ48186

Kod typu AM31

Typ 323I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.50

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/GRAU (E3TT)

Data prod. 2000-05-31

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S288A LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. spr. krz. 29

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S434A INTERIEURLEISTEN Wyp. wn., powierzchnia aluminium

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S530A KLIMAANLAGE Klimatyzacja

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
Za12kola to napewno bedzie ideał :duh: dał 1000 euro zacautobto moze sprzedać za12 .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za12kola to napewno bedzie ideał :duh: dał 1000 euro zacautobto moze sprzedać za12 .

Może jak na początek zawodu handlarskiego to ok :cool2:

Opublikowano
Pomyślałem co kolega powyżej, oczywiście stan jakiś wypucowany, pan coś podkreśla licznik /dziwny sposób na zachętę/ ale czy nie można by się zastanowić ? A gdyby go tak na ASO zaciągnąć? Co Wy na to.
Opublikowano

Najtańsza 323i w jednym kawałku na mobile w chwili obecnej kosztuje 1680 euro. Co po opłatach (nie wliczająć transportu i oczywiście zarobku handlarza) daje nam cenę ok. 10k zł. Więc odpowiedzcie sobie za ile kupił ją w DE, aby zarobić i pokryć swoje koszty.

Aczkolwiek środek nie wygląda najgorzej. Jeśli założyciel tematu nie ma daleko - to jechać obejrzeć, jeśli na pierwszy rzut oka nie będzie sztruclem to wtedy na jechać na serwis - takie jest moje zdanie ;)

Opublikowano
Właściciel przez telefon twierdzi że miał już do czynienia z BMW i ta według niego jest bardzo poszanowana, przez telefon podkreśla również że mechanicznie jest IDEALNA. Chyba uda mi się posłać zaufaną osobę, zobaczymy. Dodam jeszcze jeden wątek z Poznania - Polski Salon, ponowie jak macie chwilę, błagam radźcie. Nie gonię z hiperokazją co nie zmienia faktu że... wiadomo.
Opublikowano
Właściciel przez telefon twierdzi że miał już do czynienia z BMW i ta według niego jest bardzo poszanowana, przez telefon podkreśla również że mechanicznie jest IDEALNA.

No przecież nie powie Ci, że to szrot :mrgreen:

Opublikowano
Właściciel przez telefon twierdzi że miał już do czynienia z BMW i ta według niego jest bardzo poszanowana, przez telefon podkreśla również że mechanicznie jest IDEALNA. Chyba uda mi się posłać zaufaną osobę, zobaczymy. Dodam jeszcze jeden wątek z Poznania - Polski Salon, ponowie jak macie chwilę, błagam radźcie. Nie gonię z hiperokazją co nie zmienia faktu że... wiadomo.

Jedz kupuj niech ktos wreszcie wykupi te trupy na allegro a zostaną te dobre :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Tak Zenku, już słyszałem ten tekst. Może coś konstruktywnego?

Za drogo wklej cos poniżej 10 tys zł :cool2:

Opublikowano
rozumiem uszczypliwość i sarkazmy ze strony zenka, ale przyznam, że jak za tą kasę auto na prawdę nie wygląda źle... oryginalne felgi, opony z dobrym bieżnikiem, środek przyzwoity, jak nie masz daleko to jedź obejrzyj!
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przy takim przebiegu nie wiadomo jak się mają łańcuchy rozrządu-mogą być wyciągnięte,ślizgi,także vanos może być do regeneracji,maglownica...

Auto rzeczywiście na pierwszy rzut oka wygląda ładnie ale znam opinie wielu,którzy mówili,że auto z fotek w bardzo ładnym stanie a po przyjeździe okazywało się mało atrakcyjne.

"Opony z dobrym bieżnikiem" - handlarze robią wizualne "cuda" by omamić kupującego.

Opublikowano

Do mnie przyjeżdżają klienci którzy za 15-17 widzieli trupy wiec za12 nie moze byc nic dobrego przywiezionego na handel ,

No ale CCC :cool2:

Policzcie sobie same koszty akcyzy i transportu potem w każdym aucie trzeba cos naprawić ,gdzie zysk ? A gdzie zakup? :mad2:

Wiem ze lowcowcokazji nie brakuje dlatego wcale nie jest mi ich żal jak pózniej tracą kase na reanimację trupow ktore były okazja życia :cool2: