Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam okazje po taniemu zakupić reflektory do mojej buni jedne z tych dwóch:

http://mmtuning.pl/products/lampy-p.-bmw-e36-s-c-t-91-98-a.e.-black-ccfl

http://mmtuning.pl/products/lampy-p.-a.e.-bmw-e36-4d-chrom-swb04 (jedynie różnica taka, ze te co kupie to czarne w środku)

Moje pytanko brzmi tak: te 1 to ma ringi CCFL jak to wygląda z awaryjnością? Te 2gie to mają chyba zwykłe żarówki na te ringi czy jak bo też nie wiem.

I najważniejsze jak wygląda sprawa z tym przeklętym compactem? jak te wtyczki przerobić?

Pozdrawiam serdecznie:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie popieram ringów w aucie w którym nie wychodziło fabrycznie.

Ale jeżeli chcesz to wstaw w oryginalne lampy, bo tamte to są tak paskudne,że każdy się będzie śmiał z Ciebie.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
W poprzedniej e30 jak zakupiłem tam już ktoś wstawił ringi i świetnie wyglądały dlatego do e36 też cbciałem. Skomplikowane jest wstawianie ringów w seryjne lampy ?
Opublikowano
jeśli chcesz trafić na "fanpage" na fb beka z bmw e36 to kup je, ale jeśli chcesz mieć ładny samochód a masz kasy to kup nowe szkła do swoich lamp zobaczysz jak kozacko wyglądają te lampy z nowymi lśniącymi szkłami
Opublikowano
A co sadzicie o lampach firmy DEPO? Bylem w garazu i mam tam stare reflektory ktore dostalem do e30 wlasnie te z ringami i sa tej firmy i do e36 tez to to idzie kupic. Wiesz mam do kupienia takie lampy nowki po 100zl sztuka na handel zeby zarobic jak znalazl:)
Opublikowano
Jak widzę kogoś kto ma te lampy założone to nóż mi się w kieszeni otwiera. Po prostu tandeta jakiej mało kosztują tyle że za te pieniążki można powymieniać na prawdę sporo potrzebnych rzeczy które i tak za jakiś czas będą do wymiany