Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz odkrecic 2 sruby mocujace uchwyty oslon przeciwslonecznych.

Chodzi o mocowania od strony wewnetrznej - 2 torxy po malymi zaslepkami plastikowymi.

Wtedy powstanie szczelina pomiedzy przednia szyba a podsufitka.

Tam wkladasz reke i musisz wyczuc gdzie znajduja sie 2 metalowe klipsy trzymajace obudowe oswietleniowa.

Klipsy sa od strony przedniej szyby.

Kiedy je wpechniesz obudowa wyskoczy z osadzenia.

Teraz zajelo by mi to 2 min, kiedys probowalem bez odkrecania tych 2 srob - masakra!

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Witam, nie wiem jak wyciągnąć z podsufitki lampkę nad przednimi fotelami Pomocy :)

palcami naginasz podsufitkę od strony szyby, wkławasz mały cineki płaski wkrętak, albo plastikowy nóż(jednorazowy taki) ze spiłowanymi ząbkami podważasz w 2 miejacach i odskakuje cały panel ...

zobacz sobie najpierw gdzie są zapinki w realoem.com , z tego co pamiętam to na wysokości połowy każdej z lampek do czytania

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano

Ewentualnie kartą bankomatowa i nic nie musisz odkręcać ani odginać.

Za pierwszym razem moze być ciezko trafić ale jak raz zrobisz to się uśmiechniesz jakie to proste;)

E91 318d 2007r
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najszybciej: wyciagajac lampki do czytania i piekne dojscie do zapinek :D