Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z moja e90.

Czasami dzieje sie tak, ze przestaje grac czesc glosnikow od strony drzwi kierowcy. Myslalem ze to cos np. Ze stacja radiowa lecz zmiana na inna nic nie daje.

Usterka wlasciwie zawsze sama ustepuje po chwili lub uzej ale chcialbym ja wyeliminowac o ile jest taka mozliwosc.

Ktos mial taki problem ?

Mam navi business z audio hifi

Opublikowano

Przestają grać głośniki w drzwiach z przodu i z tyłu, czy tylko przód?

Sub też przestaje grać?

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Prawdopodobnie masz problem z wzmacniaczem.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

na 99% piny w kostce drzwiowej zasniedziale.

nasadka w dlon i rozkrec.

jak jest zielono to mozesz czyscic, psikac, ale i tak w koncu piny do wymiany

u mnie przestaly dzialac szyby.

juz nawet na takich rzeczach bmw oszczedza...po prostu badziewie a nie premium i tyle

Beste Maschine der Welt
Opublikowano

Tak, głośniki w drzwiach przednich czasami nie grają. Tył o ile słysze gra ( SUb i sub na podłodzę )

Ja się mocno nie spinam bo to jednak auto używane i ładnie jeździ, ale jakość wnętrza i takie drobnostki

jak ta źle świadczą ( rozumiem gdyby było bite i robione na handel )

Opublikowano

U mnie występuje podobny problem - czasami nie grają tylne głośniki w półce. Zauważyłem, że jak wpadnę w dziurę to zaczynają/przestają grać. Gdzie szukać problemu ??

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk