Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie miałem ostatnio żarniki xenon d2s maxgear

zmieniłem wczoraj na philipsa 140zł sztuka,przejeżdziłem raptem z 4h już i lewa świeci na biało ładnie a prawa podchodzi w taką jak by zielonkawą poświtę

Opublikowano
Jeździsz w stronę połódniową czy północną ? Podejrzewam zbierający się mech na żarniku. Jeżeli w kierunku północnym, może występować zielonkawa poświata. To normalne w naszych warunkach klimatycznych.
Opublikowano
Jeździsz w stronę połódniową czy północną ? Podejrzewam zbierający się mech na żarniku. Jeżeli w kierunku północnym, może występować zielonkawa poświata. To normalne w naszych warunkach klimatycznych.

hyhy " sorry, taki mamy klimat"?.

Ja bym obstawial raczej glony porastajace odblysnik lub soczewke. co jak co ale to normalne w utopkach.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Powazna sprawa a Wy sie nabijacie!!!

To nie zadne glony ani mech, zasiala sie trawka przy wymianie i juz rosnie :norty: przy ksenonach to za 3 tygonie zbiory :mrgreen:

A tak na powaznie to prawdopodobnie kupiles walniety zarnik ktory zostal uszkodzony w czasie transportu lub sam go uszkodziles podczas montazu przez dotykanie palcami.

Drugim powodem moze byc jeszcze uzywany albo jakas chinszczyzna z markowym napisem.

Reklamuj i licz na szczescie ze reklamacja zostanie przyjeta bo sprzedawcy chetnie zrzucaja wine na montaz i niefachowe obchodzenie sie z zarnikiem.

Edytowane przez speed1211

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Reklamuj i licz na szczescie ze reklamacja zostanie przyjeta bo sprzedawcy chetnie zrzucaja wine na montaz i nie fachowe obchodzenie sie z zarnikiem.

Nie karz mu tyle czynności wykonywać na raz bo tematów zabraknie :mrgreen:

Opublikowano

Jak to ? Te super palniki musiales zmienic na philipsy ? Co jest powodem ?

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
,,Pewnie drzwi nie chciały się mu otworzyć, ciągnie za klamke a tu nic". Wymiana żarników pomogła zapewne. Sądząc po coraz to bardziej abstrakcyjncyh wypowiedziach i tematach autora wszystko może być możliwe.
Opublikowano

Kto wie, zapytalem gdyz pamietam jak pisalem nie kupuj tego badziewia tylko kup ory zarniki philipsa....

Oszczedny placi dwa razy

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg