Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero co przesiadłem się z E39 na E46 po lifcie (benzyna) i od razu pytanie co to za dźwięk dochodzi po wyłączeniu stacyjki - mniej więcej z okolic panelu z radiem. Tak jakby pracował jakiś malutki silniczek elektryczny. Przestał po ok. 15min.

Proszę o podpowiedź co to jest.

Pozdrawiam

Mirek m310

Opublikowano

normalne, wiatrak w panelu klimatronika, w e36 tez to bylo jak miales 2strefowy klimatronik

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
... w e36 tez to bylo jak miales 2strefowy klimatronik

A w e39 jest dokladnie tak samo :wink:

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Dzięki, czyli nic co zagraża mojej bmce. Pomyślałem,że technicznie jest tak zaawansowana (318 jest z 2003, a 520 była z 98) niby tylko 5 lat, a jednak. W e-39 nie słyszałem. Czy któryś z kolegów mógłby mi podrzucić jakąś literaturkę gdzie mógłbym się coś więcej dowiedzieć o zastosowanych rozwiązaniach w mojej buni? :wink:
Opublikowano
Czy któryś z kolegów mógłby mi podrzucić jakąś literaturkę gdzie mógłbym się coś więcej dowiedzieć o zastosowanych rozwiązaniach w mojej buni? :wink:

A moze kolega wyciagnie palec z d... i poczyta forum(fora) Ewentualnie poszuka w internecie.

Sie towarzycho leniwe zrobilo :nienie: Juz na pierwsze Twoje pytanie jest multum odpowiedzi na forum.

Wujek Google nie gryzie.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano

Leniwe to może za dużo powiedziane, ale ograniczone czasowo byłoby bliższe prawdy. Konkretnie chodzi mi o to że wg nr VIN zamontowane w niej było radio bmw Revers, a szukając takiego na allegro spotkałem się również z bmw bissnes. I stąd 2 pytanka:

Które z nich ma lepsze parametry odsłuchowe ?

Czy obydwa będą obsługiwane przez przyciski na kierownicy?

Obecnie w miejscu radia jest wielka czarna dziura.