Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zwyczajem innych z innych for powinien być taki temat gdzie kogo się widziało z forum/lub nie w bmw.

jak jest proszę o przeniesienie.

raczej bez pozdrowień na dzisiaj będę.

dzisiaj około 8.30 na drodze wzdłuż torów z Otwocka do Wawra

czereśniak w czarnym e91 przedlift numer WOT... dalej nie piszę może jest na forum i się zreflektuje.

do jazdy dziennej służą światła z homologacją a nie fabryczne halogeny.

tak baran z Targówka/Bródna WJ... na Jagiellońskiej ze dwa razy w tym roku robił z wieczora.też e91 tylko że grafitowe.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
To pozdrawiamy, czy op...y :mrgreen: Aa żeby nie było to nie ja!! :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

raczej wtedy o opier... mi chodziło i wiochę.

ale jak widać nie ma chętnych ani do tego ani do tego :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
raczej wtedy o opier... mi chodziło i wiochę.

ale jak widać nie ma chętnych ani do tego ani do tego :mrgreen:

Bo to taki temat wg mnie bez sensu i niczemu nie służący, w stylu "Ile km mają nasze beemki". ;)

Opublikowano
W sumie po części prawda :) ale z drugiej strony na inny forum, które odwiedzalem przez dwa lata sprawdzał się taki temat. To czemu nie u nas? :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bo to taki temat wg mnie bez sensu i niczemu nie służący, w stylu "Ile km mają nasze beemki". ;)

dla mnie z sensem bo jak taki buraczany słój (akurat piszę w przypadku mojego miasta) zobaczy opis swojego auta , albo numery i jaką siarę robi to na drugi raz się zastanowi czy powtórzyć to.

Opublikowano

dla mnie z sensem bo jak taki buraczany słój (akurat piszę w przypadku mojego miasta) zobaczy opis swojego auta , albo numery i jaką siarę robi to na drugi raz się zastanowi czy powtórzyć to.

Heh co do tematu, to fajnie zaparkowales co widac na linku do Twojego auta :mrgreen: przepisowo :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a widziałeś ta kopertę wymalowaną ławkowcem wapnem przez cieciów z budowy?

u nas zarząd dróg nie maluje tak "wysepek" :mrgreen:

taka specyfika uliczki,nie ma gdzie parkować, ambasada blisko to na pół kilometra zakaz zrobili jak nastała IV RP.

wcześniej nie było problemu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Heh co do tematu, to fajnie zaparkowales co widac na linku do Twojego auta :mrgreen: przepisowo :norty:

Ja bym mógł wrzucić takiego linka z opisem "moi rodzice na spacerze z psem" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bo się załapali i są uwiecznieni na Street View. :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak tylko to nie forum romantyków, a samochodowe :norty:

chodziło mi bardziej o piętnowanie karygodnych zachowań na mieście, żeby na drugi raz ktoś się zastanowił.

a tu idea się wypacza :mrgreen:

przykładowo co prawda nie bmw tylko strupiała szara laguna kombi z Woli WY......:

wczoraj na Św. Bonifacego grzecznie zjeżdżam z chodnika blisko skrzyżowania.

dwa pasy prosto ja na prawym jakaś młoda nieogolona tłusta świnia jedzie lewym.

powoli jadę bo prawy dojazdowy i się kończy, dalej auta zaparkowane.

kierunek daje i chce się płynnie przerzucić na lewy bez żadnego zajeżdżania i wciskania.

a ten idiota rypie brykę ile sił ma żebym nie zmienił pasa.

sobota była to się nie wkurzałem wcale.

a ten zwis jeszcze po heblach dał żebym w ogóle przyblokowany został na prawym, a nie płynnie zmienił pas za nim.

i jak zmieniłem dalej na hamulcu bez powodu.

objechałem go i tym samym odpłaciłem dobrze że zatoczkę miał bez autobusu :mrgreen:

zatrzymałem się żeby zapytać czy w ryja nie chce to uciekł pod prąd i spierniczał w Dolinę Służewiecką na dwóch czerwonych :shock:

nie lubię takich spin bez powodu.